Камъкът си тежи на мястото

Блог

Нашите изделия вече с още по-лесен модулен монтаж. Открийте как тук… 7-те предимства за лятна кухня навън и на открито Всичко за БАРБЕКЮТАТА от Раймар 7 проблема за решаване: как да постигна красота, надеждност и здраве с грижа към природата и себе си? РАЙМАР ЕООД сключи договор по процедура BG16RFOP002-2.040 „Подобряване на производствения капацитет в МСП“ Поръчайте си безплатни мостри АКАДЕМИЯ Раймар Научете повече: Как да получа оферта за плочи от мрамор, гранит или травертин? Защо с природни материали? Запознайте се с Инструкциите за монтаж на градинските изделия Естествен камък у дома: Насоки Най-често задавани въпроси към Раймар Фасади с облицовка от естествен камък Ако градинското барбекю можеше да говори… Полезно: За градинските пътеки с тревна фуга За „Чешмите в двора“ в списание Още за Къщата Какво е Облицовка ГЛИЦ? Перфектната рецепта за печено е, разбира се, в българската домашна тухлена пещ на дърва Стилен дом с интериорна облицовка от естествен камък А колко ще струва транспорта?

Какво е Облицовка ГЛИЦ?

22 февр., 2016

Какво е Облицовка Глиц?

Обработеният камък Глиц представлява изрязана на машина плочка по размер от естествен камък с ръчно издялан релеф, който следва естествената текстура на камъка.

Целта на допълнителната обработка е да изпъкне природната красота и цветово богатство на естествения материал.

Каменна облицовка е подходяща както за външна, така и за вътрешна употреба. Идеята на камъка Глиц е да откроява с текстурен контраст и да привлича окото. Дизайнерите планират повърхностите облечени с камък да бъдат фокусна точка и централен акцент в интериорното и екстериорното оформление.

Разгледайте видовете глиц от гнайс тук:

Разгледайте видовете глиц от мрамор, гранит и варовик тук:


Контакти


"РАЙМАР" ЕООД
гр. Кресна - 2840
Главен път Е-79 до бензиностанция ЕКО
тел. / вайбър:

+359 (0) 898 461 913
+359 (0) 898 461 906
имейл: info@raimar-bg.com
web: www.raimar-bg.com
Facebook: Raimar Ltd.
работно време:
от понеделник до петък:
от 8:00 до 17:00ч.