РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Блог

Отваряме и в СЪБОТА за консултации Мраморна дъска за поднасяне и презентиране на ястия Раймар с грижа към природата по пътя към въглеродна неутралност Фирмена годишна отпуска от 15. до 20. август Сиви стенари на промоция до изчерпване на количеството: 100лв./палето Търсите ли си външна настилка в рустикален стил? Изобилие от снимки на създаването на фурна – пещ на дърва под навес в Брестовица (от площадката до изпеченото агне) Чешми в съвсем нова визия и средиземноморско усещане Павета и бордюри от български сив гранит – наше производство на Раймар НОВО!!! Дялани чешми от гранит Монтаж на барбекю с пещ под навес в снимки от клиенти в Етрополе Барбекюта и пещи на Раймар в Чикаго ЗАЯВИ и ИЗТЕГЛИ поръчката си от гр. Кресна Най-важното за лепене на каменна стенна облицовка Три причини да сме категорични, че камъкът си тежи на мястото Раймар е вече официален представител на PIATRAONLINE за България Тенденции в интериора и декорация на дома, за които бихте искали да знаете Здрав човек, здрав камък – естествена грижа през есенните дни Как най-красиво да комбинираме настилка, облицовка и подпрозоречни первази от естествен камък? За почитателите на топлата керамика, изпечената земна глина и теракотата Най-често задавани въпроси към Раймар Нашите изделия вече с още по-лесен модулен монтаж. Открийте как тук… 7-те предимства за лятна кухня навън и на открито Всичко за БАРБЕКЮТАТА от Раймар 7 проблема за решаване: как да постигна красота, надеждност и здраве с грижа към природата и себе си? РАЙМАР ЕООД сключи договор по процедура BG16RFOP002-2.040 „Подобряване на производствения капацитет в МСП“ Поръчайте си безплатни мостри АКАДЕМИЯ Раймар Научете повече: Как да получа оферта за плочи от мрамор, гранит или травертин? Защо с природни материали? Запознайте се с Инструкциите за монтаж на градинските изделия Естествен камък у дома: Насоки за монтажа DiY Фасади с облицовка от естествен камък Ако градинското барбекю можеше да говори… Полезно: За градинските пътеки с тревна фуга За „Чешмите в двора“ в списание Още за Къщата Какво е Облицовка ГЛИЦ? Съвършената рецепта за печено е, разбира се, в българската домашна тухлена пещ на дърва Стилен дом с интериорна облицовка от естествен камък А колко ще струва транспортът?

Раймар е вече официален представител на PIATRAONLINE за България

02 дек., 2020

 

Вече близо 27 години Раймар произвежда висококачествени градински изделия от естествен камък и обработва такъв за интериорни и екстериорни проекти. През всички тези години се стараем да отговорим на най-високите изисквания на нашите клиенти и да им предоставим възможности за избор, с които да превърнат дома и градината си в лично пространство на уют и хармония с природата.

Следвайки естествения ход на развитието и желанието да сме доверен партньор на всички, които ценят уникалната красота на камъка и неговата безспорна функционалност, допълнихме нашата дейност с това официално да представляваме международно утвърдената марка PIATRAONLINE в България.

Предизвикателството да дадем достойна територия на повече от 1500 артикула от естествен камък от цял свят, селектирани от водещ европейски доставчик, се допълва от вълнение до развием култура на онлайн потребление на такъв тип изделия.

Предизвикателствата на 2020 година ни показаха две важни неща, а именно, че домът ще продължи да бъде най-важният пристан за нашето съществуване, а голяма част от реалните ни нужди ще бъдат обезпечавани посредством онлайн услуги.

Ето защо иновативната платформа WWW.PIATRAONLINE.BG ще даде възможност на нашите клиенти да бъдат близо до света на естествения камък само с няколко клика и да осигурят на дома си материали, които освен с природната си красота, ще го облагородят с устойчивост, безопасност и надеждност.

 

Вярваме, че партньорството между Раймар и PIATRAONLINE ще даде на нашите клиенти:

 

  1. Достъп до истински генератор на вдъхновение в света на естествения камък в лицето на иновативната онлайн платформа piatraonline.bg.
  2. Още повече възможности за избор сред 1500 изделия от естествен камък за интериора, екстериора и ландшафта.
  3. Удобствата на онлайн търговията, която предоставя бърз достъп до широк кръг от артикули, техническата им спецификация и съвети за поддръжка, наред с реалните предимства за получаване на мостри на изделията, професионална консултация в хода на избор и доставка по куриер.
  4. Достъп до иновативни продукти като каменни тапети SKIN например, които навлизат на нашия пазар благодарение на утвърдения европейски доставчик ПИАТРАОНЛАЙН.
  5. Същият професионален и доверен консултант, който съдейства в процеса по избор, поръчка и доставка на материалите при най-високо ниво на експертиза и грижа за клиента.
  6. Гаранцията на международно утвърдена компания, доставчик на изделия от естествен камък в повече от 21 страни в Европа по отношение на разнообразната и качествената селекция на материали от цял свят.
  7. Полезна информация и разнообразие от интересни канали, в които ще говорим за съвременните тенденции в интериорния и екстериорния дизайн, както и ландшафтната архитектура, мястото на естествения камък в тях и най-вече ще адресираме нуждите на нашите клиенти от вдъхновение, решение и уют в дома.

 

В унисон с ценностите на нашата дейност, а именно развитие на родното производство и насърчаване на българските традиции в обработка на камъка, ние в Раймар ще продължим да създаваме и развиваме изделията, които имат своето доказано присъствие в градината и дома. Но и ще обезпечим комфорта на нашите клиенти за още по-голям избор спрямо нуждите, естетиката и бюджетните възможности.

Работим активно по изграждането на шоурум за продуктите на PIATRAONLINE на територията на Раймар в Кресна, за да преживеете вдъхновението и да се докоснете до естествена красота от цял свят. Защото най-силната марка е тази, която природата създава.