РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Блог

Отваряме и в СЪБОТА за консултации Мраморна дъска за поднасяне и презентиране на ястия Раймар с грижа към природата по пътя към въглеродна неутралност Фирмена годишна отпуска от 15. до 20. август Сиви стенари на промоция до изчерпване на количеството: 100лв./палето Търсите ли си външна настилка в рустикален стил? Изобилие от снимки на създаването на фурна – пещ на дърва под навес в Брестовица (от площадката до изпеченото агне) Чешми в съвсем нова визия и средиземноморско усещане Павета и бордюри от български сив гранит – наше производство на Раймар НОВО!!! Дялани чешми от гранит Монтаж на барбекю с пещ под навес в снимки от клиенти в Етрополе Барбекюта и пещи на Раймар в Чикаго ЗАЯВИ и ИЗТЕГЛИ поръчката си от гр. Кресна Най-важното за лепене на каменна стенна облицовка Три причини да сме категорични, че камъкът си тежи на мястото Раймар е вече официален представител на PIATRAONLINE за България Тенденции в интериора и декорация на дома, за които бихте искали да знаете Здрав човек, здрав камък – естествена грижа през есенните дни Как най-красиво да комбинираме настилка, облицовка и подпрозоречни первази от естествен камък? За почитателите на топлата керамика, изпечената земна глина и теракотата Най-често задавани въпроси към Раймар Нашите изделия вече с още по-лесен модулен монтаж. Открийте как тук… 7-те предимства за лятна кухня навън и на открито Всичко за БАРБЕКЮТАТА от Раймар 7 проблема за решаване: как да постигна красота, надеждност и здраве с грижа към природата и себе си? РАЙМАР ЕООД сключи договор по процедура BG16RFOP002-2.040 „Подобряване на производствения капацитет в МСП“ Поръчайте си безплатни мостри АКАДЕМИЯ Раймар Научете повече: Как да получа оферта за плочи от мрамор, гранит или травертин? Защо с природни материали? Запознайте се с Инструкциите за монтаж на градинските изделия Естествен камък у дома: Насоки за монтажа DiY Фасади с облицовка от естествен камък Ако градинското барбекю можеше да говори… Полезно: За градинските пътеки с тревна фуга За „Чешмите в двора“ в списание Още за Къщата Какво е Облицовка ГЛИЦ? Съвършената рецепта за печено е, разбира се, в българската домашна тухлена пещ на дърва Стилен дом с интериорна облицовка от естествен камък А колко ще струва транспортът?

Тенденции в интериора и декорация на дома, за които бихте искали да знаете

01 дек., 2020

Тенденциите в интериорния дизайн и декорация на дома през 2021 година са вдъхновени от пълния триумф на природата във всички нейни проявления.

 

Като започнем с употребата на дърво за изработка на мебели и аксесоари и цветовете в палитрата на зеленото, известно като „нощна стража“ по пантон в различните му нюанси, както и съпътстващи палитри, интерпретиращи основните елементи – въздух, вода, огън и земя, всичко това подсказва за една силно природна година в интериора.

Оставайки на територията на материалите, чиито източник е природата, неизбежно стигаме до естествения камък, който отново ще бъде в ролята на главен герой. Герой, доказал се в архитектурата и строителството на старинните къщи в рустикален стил, сега отново превзема сцената със своето категорично присъствие.

Винаги естетично и актуално, златото и неговата по-семпла версия в лицето на месинга, ще продължат да бъдат модерния израз на лукс и чар, които със своето бляскаво присъствие правят дома по-светъл.

2021 тенденции в интериорния дизайн: материали

Търсенето на природни материали ще се базира на следния обхват: дърво, желязо, стъкло и естествен камък, а експертите в лицето на архитекти, интериорни и екстериорни дизайнери ще са тези, които ще насочват към тях желаещите да променят или изградят модерен облик на дома си.

Дървото

Дървото ще диктува правилата сред естествените материали през 2021 г. Скандинавският стил, който продължава да се утвърждава в световен мащаб, дължи успехи си на топлината и простотата на този природен материал. Дървото е уникален материал за производството на мебели, заради неподправените нишки в него, нюансите на цветовете и дори леките несъвършенства, които правят обзавеждането персонализирано.

Но не само скандинавския стил ще бъде актуален през новата година. Глобализацията ще се утвърждава чрез начина, по който виждаме и изграждаме интериора на пространствата чрез смели комбинации на стилове, цветове и материали.

Стъклото

Стъклото ще утвърди своето присъствие с конкретни разработки и решения, които изграждат, допълват или украсяват ъгловите пространства на дома. Нуждата от свобода в малките апартаменти и от силно присъствие на природа в тях, превръща стъклото в идеалния материал за създаване на библиотеки, преградни стени, но също и външни стени в модерни конструкции, които изграждат характера на жилището на база фактора осветеност.

Тъй като индустриалният стил продължава да бъде сред водещите в тенденциите за интериор, стъклото ще бъде широко използван и преструктуриран материал, за да може различните му форми и повърхности да придадат индивидуалност на предметите и декорациите в дома.

Естествен камък

С утвърждаването на природата и нейните елементи, не можем да пропуснем естествения камък. Един от основополагащите материали, чието съществуване и успешна употреба носи удовлетворение от резултатите в интериорния дизайн.

В рустикална или модерна градска къща, стена от естествен камък прави всяка стая топла и приветлива, и има невероятно силен ефект на присъствие. Ето това е посока, в която да помислите при ремонт на къща – да възстановите или запазите една или повече стени от камък или да ги покриете с такъв.  Това ще бъде верен избор в съответствие с тенденциите в дизайна през 2021 г. и ще даде нов живот на дома.

2021 тенденции в интериорния дизайн: стилове

Независимо, че скандинавският стил ще продължи да доминира, новата година ще отвори вратата на възможностите са смесване на различните стилове с цел оригинални решения, дори на територията на едно помещение.

Етно стилът ще се утвърждава все повече и повече, разчитайки на естествени материали и много ярки цветове за един динамичен и постоянно развиващ се дом.
Килимите с шарки на животни от джунглата или дървени мебели с инкрустации ще бъдат част от каталозите на водещи компании.

В контраст на това е индустриалният стил, в който желязото, камъка и стъклото ще продължат да придават модерно излъчване. Стилът, традиционно използван за големи и отворени пространства, ще предложи алтернативно решение, в което рециклирането на предмети има творчески потенциал.

Това обаче не означава, че двата стила не могат да се комбинират в името на фантазията и естетиката.

Източник: edecortrends.com

New Trends in Interior Decorating and Home Design For 2021 – eDecorTrends