РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Блог

Отваряме и в СЪБОТА за консултации Мраморна дъска за поднасяне и презентиране на ястия Раймар с грижа към природата по пътя към въглеродна неутралност Фирмена годишна отпуска от 15. до 20. август Сиви стенари на промоция до изчерпване на количеството: 100лв./палето Търсите ли си външна настилка в рустикален стил? Изобилие от снимки на създаването на фурна – пещ на дърва под навес в Брестовица (от площадката до изпеченото агне) Чешми в съвсем нова визия и средиземноморско усещане Павета и бордюри от български сив гранит – наше производство на Раймар НОВО!!! Дялани чешми от гранит Монтаж на барбекю с пещ под навес в снимки от клиенти в Етрополе Барбекюта и пещи на Раймар в Чикаго ЗАЯВИ и ИЗТЕГЛИ поръчката си от гр. Кресна Най-важното за лепене на каменна стенна облицовка Три причини да сме категорични, че камъкът си тежи на мястото Раймар е вече официален представител на PIATRAONLINE за България Тенденции в интериора и декорация на дома, за които бихте искали да знаете Здрав човек, здрав камък – естествена грижа през есенните дни Как най-красиво да комбинираме настилка, облицовка и подпрозоречни первази от естествен камък? За почитателите на топлата керамика, изпечената земна глина и теракотата Най-често задавани въпроси към Раймар Нашите изделия вече с още по-лесен модулен монтаж. Открийте как тук… 7-те предимства за лятна кухня навън и на открито Всичко за БАРБЕКЮТАТА от Раймар 7 проблема за решаване: как да постигна красота, надеждност и здраве с грижа към природата и себе си? РАЙМАР ЕООД сключи договор по процедура BG16RFOP002-2.040 „Подобряване на производствения капацитет в МСП“ Поръчайте си безплатни мостри АКАДЕМИЯ Раймар Научете повече: Как да получа оферта за плочи от мрамор, гранит или травертин? Защо с природни материали? Запознайте се с Инструкциите за монтаж на градинските изделия Естествен камък у дома: Насоки за монтажа DiY Фасади с облицовка от естествен камък Ако градинското барбекю можеше да говори… Полезно: За градинските пътеки с тревна фуга За „Чешмите в двора“ в списание Още за Къщата Какво е Облицовка ГЛИЦ? Съвършената рецепта за печено е, разбира се, в българската домашна тухлена пещ на дърва Стилен дом с интериорна облицовка от естествен камък А колко ще струва транспортът?

За почитателите на топлата керамика, изпечената земна глина и теракотата

25 сеп., 2020

Обичаме да работим с наситените цветове на керамичните тухли. Ще ги откриете като кантов акцент почти на всички наши изделия, както и за изгражане на горивната камера на барбекютата. Открояват се и допълват естествения камък с радваща окото естетика.

Керамичните тухли са от напълно чисти инертни материали (от изпечена земна глина),  огнеупорни и устойчиви на атмосферните влияния навън. Вграждаме ги вертикално изключително успешно заради вътрешните им релефни ръбове, които се вклинват в стоманобетона.

По индивидуален проект на наши клиенти облицовахме чешма в изцяло керамична червена визия. Плотът и вътрешната част на коритото са с облицовка полиран гранит Роза Порино.
Резултатът се вижда – специална атмосфера с топла и уютна трансформация на пространството.

Разгледайте тук всички наши модели ГРАДИНСКИ ЧЕШМИ.

Цената на този модел Градинска мивка с циментово корито Керамика е 780лв.

Тук може да проверите цената на доставката от врата до врата чрез куриер.

Ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси и на тел. 0898 461 913 / 0898 461 906.