РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Блог

Отваряме и в СЪБОТА за консултации Мраморна дъска за поднасяне и презентиране на ястия Раймар с грижа към природата по пътя към въглеродна неутралност Фирмена годишна отпуска от 15. до 20. август Сиви стенари на промоция до изчерпване на количеството: 100лв./палето Търсите ли си външна настилка в рустикален стил? Изобилие от снимки на създаването на фурна – пещ на дърва под навес в Брестовица (от площадката до изпеченото агне) Чешми в съвсем нова визия и средиземноморско усещане Павета и бордюри от български сив гранит – наше производство на Раймар НОВО!!! Дялани чешми от гранит Монтаж на барбекю с пещ под навес в снимки от клиенти в Етрополе Барбекюта и пещи на Раймар в Чикаго ЗАЯВИ и ИЗТЕГЛИ поръчката си от гр. Кресна Най-важното за лепене на каменна стенна облицовка Три причини да сме категорични, че камъкът си тежи на мястото Раймар е вече официален представител на PIATRAONLINE за България Тенденции в интериора и декорация на дома, за които бихте искали да знаете Здрав човек, здрав камък – естествена грижа през есенните дни Как най-красиво да комбинираме настилка, облицовка и подпрозоречни первази от естествен камък? За почитателите на топлата керамика, изпечената земна глина и теракотата Най-често задавани въпроси към Раймар Нашите изделия вече с още по-лесен модулен монтаж. Открийте как тук… 7-те предимства за лятна кухня навън и на открито Всичко за БАРБЕКЮТАТА от Раймар 7 проблема за решаване: как да постигна красота, надеждност и здраве с грижа към природата и себе си? РАЙМАР ЕООД сключи договор по процедура BG16RFOP002-2.040 „Подобряване на производствения капацитет в МСП“ Поръчайте си безплатни мостри АКАДЕМИЯ Раймар Научете повече: Как да получа оферта за плочи от мрамор, гранит или травертин? Защо с природни материали? Запознайте се с Инструкциите за монтаж на градинските изделия Естествен камък у дома: Насоки за монтажа DiY Фасади с облицовка от естествен камък Ако градинското барбекю можеше да говори… Полезно: За градинските пътеки с тревна фуга За „Чешмите в двора“ в списание Още за Къщата Какво е Облицовка ГЛИЦ? Съвършената рецепта за печено е, разбира се, в българската домашна тухлена пещ на дърва Стилен дом с интериорна облицовка от естествен камък А колко ще струва транспортът?

Нашите изделия вече с още по-лесен модулен монтаж. Открийте как тук…

03 май, 2020

Нашите изделия вече с още по-лесен модулен монтаж.

Съвсем естествено, когато поръчваме градинско обзавеждане, се замисляме и за това как ще го монтираме, колко време, усилия и допълнителни средства ще ни отнеме, ще се справим ли сами, с един-двама приятеля или пък ще е нужно да наемем майстор и още, и още въпроси, изискващи планиране и предварителна подготовка. Всичко това може леко да помрачи удоволствието от предстоящата покупка и желанието час по-скоро да ни влезе в употреба и да ѝ се радваме, както подобава.

 

Тези, които вече ни познават, знаят колко много държим на преживяването ви като наши клиенти. Това, разбира се, не се изчерпва само с майсторската изработка на нашите изделия, в които вече 30 години влагаме качество, опит, внимание и любов към камъка. Не става само с качество, трябва и мисъл, цялостен подход и грижа във всяка една стъпка от процеса на покупка – от поръчката до поставянето му във вашия градински оазис. Ето защо нашият екип си постави за цел да улесни максимално монтажа на изделията ни в домашни условия без нужда от майстори, без специална подготовка, без изчакване да изсъхне и без задължително лепене и фугиране на по-леките изделия. Просто сглобявате и сте готови да започнете веселбата!

 

Щастливи сме да ви споделим, че към изделията с марка РАЙМАР добавихме още едно голямо предимство – от тази година всички наши градински изделия се доставят с дюбели и шпилки за лесен и солиден монтаж. Така си спестявате време, усилия, излишни разходи и ненужна бъркотия, без това да е за сметка на сигурността и стабилността на монтажа – дюбелите и металните шпилки не само фиксират здраво сглобката, но и са скрити така, че да не се нарушава естетиката на изделието. При барбекютата шпилките стягат основата с болтове от външната страна така, че изделието да е максимално стабилно. На всяка долна страница ще откриете по два отвора, където се поставят шпилките. При моделите с рафт, шпилките служат за основа, върху която се поставя рафта. Добрата новина при мивките е, че вече не е необходимо лепене и фугиране с циментово лепило, което означава, че няма нужда да наемате майстор. Е, все пак, ако ви е много на сърце, може по желание да фугирате, но това би било само с естетична, а не с доукрепваща цел.

Сглобяването на вашето дългоочаквано барбекю или мивка никога не е било по-лесно, по-леко и по-безпроблемно, но все така сигурно и стабилно. В този ред на мисли, не забравяйте основата – тя трябва да бъде твърда, много добре подравнена и нивелирана, за да монтирате правилно и бързо избраното от вас изделие. Нашата препоръка е да подготвите основа от бетон, тротоарни плочки или нивелирани плочи от естествен камък.

Не монтирайте директно върху тревна настилка, защото има опасност от потъване на основите, както и от изкривявания с течение на времето. Стартирайте правилно живота на вашето градинско изделие и то ще ви служи дълго, вярно и безотказно. А за вас остава удоволствието от правилния избор, добре свършената работа, страхотната нова придобивка в градината и многото радостни и пълноценни моменти с и около нея, които ви очакват.