РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Блог

Отваряме и в СЪБОТА за консултации Мраморна дъска за поднасяне и презентиране на ястия Раймар с грижа към природата по пътя към въглеродна неутралност Фирмена годишна отпуска от 15. до 20. август Сиви стенари на промоция до изчерпване на количеството: 100лв./палето Търсите ли си външна настилка в рустикален стил? Изобилие от снимки на създаването на фурна – пещ на дърва под навес в Брестовица (от площадката до изпеченото агне) Чешми в съвсем нова визия и средиземноморско усещане Павета и бордюри от български сив гранит – наше производство на Раймар НОВО!!! Дялани чешми от гранит Монтаж на барбекю с пещ под навес в снимки от клиенти в Етрополе Барбекюта и пещи на Раймар в Чикаго ЗАЯВИ и ИЗТЕГЛИ поръчката си от гр. Кресна Най-важното за лепене на каменна стенна облицовка Три причини да сме категорични, че камъкът си тежи на мястото Раймар е вече официален представител на PIATRAONLINE за България Тенденции в интериора и декорация на дома, за които бихте искали да знаете Здрав човек, здрав камък – естествена грижа през есенните дни Как най-красиво да комбинираме настилка, облицовка и подпрозоречни первази от естествен камък? За почитателите на топлата керамика, изпечената земна глина и теракотата Най-често задавани въпроси към Раймар Нашите изделия вече с още по-лесен модулен монтаж. Открийте как тук… 7-те предимства за лятна кухня навън и на открито Всичко за БАРБЕКЮТАТА от Раймар 7 проблема за решаване: как да постигна красота, надеждност и здраве с грижа към природата и себе си? РАЙМАР ЕООД сключи договор по процедура BG16RFOP002-2.040 „Подобряване на производствения капацитет в МСП“ Поръчайте си безплатни мостри АКАДЕМИЯ Раймар Научете повече: Как да получа оферта за плочи от мрамор, гранит или травертин? Защо с природни материали? Запознайте се с Инструкциите за монтаж на градинските изделия Естествен камък у дома: Насоки за монтажа DiY Фасади с облицовка от естествен камък Ако градинското барбекю можеше да говори… Полезно: За градинските пътеки с тревна фуга За „Чешмите в двора“ в списание Още за Къщата Какво е Облицовка ГЛИЦ? Съвършената рецепта за печено е, разбира се, в българската домашна тухлена пещ на дърва Стилен дом с интериорна облицовка от естествен камък А колко ще струва транспортът?

7 проблема за решаване: как да постигна красота, надеждност и здраве с грижа към природата и себе си?

18 мар., 2020

 

Искате ли да си облагородите градината с красиво и здраво обазавеждане, за да имате повече свежи и слънчеви моменти навън и на открито? И да създавате качествено време и безценни спомени със семейство и приятели под синьото небе?

 

градински ъглов сет цени

Но как да постигна красиво и здраво градинско оборудване с грижа към природата и себе си? Къде да намеря решения на всички тези въпроси:

 

  1. Какви строителни материали ще са ми необходими? Кои са качествени, дълготрайни и безопасни за здравето на семейството ми? Коя марка цимент да избера и с каква якост? От къде да намеря красиви и подходящи каменни плочи за облицовка, настилка и декорация?

  2. Колко ли ще ми струва? Колко ще излезе всичко накрая? Какъв бюджет трябва да си планирам?

  3. Кога ще стане? След колко време? Мога ли да разчитам на обещаните срокове от майсторите?

  4. Дали ще дърпа барбекюто? Дали ще ми е здрава чешмата?

  5. Кого да питам и мога ли да разчитам само на знанията и уменията на майстора?

  6. Как ли ще изглежда накрая? Дали ме разбра майсторът, какво имах предвид? Все пак искам да се наслаждавам в двора си на изпипана работа и красота, която да радва очите.

  7. Дали ще мога да съчетая в комплект цялото ми градинско обзавеждане и оформление, за да мога с гордост да споделям своето място с роднини и приятели?


Ние намерихме решенията. Изберете градинското обзавеждане на Раймар.

С повече от 25 години упорита работа всеки ден, натрупахме опит с проба – грешка, като търсихме и намерихме най-добрите решения във всяка стъпка на производствените ни процеси. Експериментирахме и разработихме модулни градински изделия, които са от стоманобетон, със супер лесен и бърз монтаж и са с облицовка от истински естествен камък – ръчна майсторка изработка.

Още: Нашите изделия вече с още по-лесен модулен монтаж. Открийте как тук…

Още: 7-те предимства за лятна кухня навън и на открито тук…

Вижте всички наши продукти тук. Ще се радваме да се свържем и да ви бъдем полезни!