РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Блог

Отваряме и в СЪБОТА за консултации Мраморна дъска за поднасяне и презентиране на ястия Раймар с грижа към природата по пътя към въглеродна неутралност Фирмена годишна отпуска от 15. до 20. август Сиви стенари на промоция до изчерпване на количеството: 100лв./палето Търсите ли си външна настилка в рустикален стил? Изобилие от снимки на създаването на фурна – пещ на дърва под навес в Брестовица (от площадката до изпеченото агне) Чешми в съвсем нова визия и средиземноморско усещане Павета и бордюри от български сив гранит – наше производство на Раймар НОВО!!! Дялани чешми от гранит Монтаж на барбекю с пещ под навес в снимки от клиенти в Етрополе Барбекюта и пещи на Раймар в Чикаго ЗАЯВИ и ИЗТЕГЛИ поръчката си от гр. Кресна Най-важното за лепене на каменна стенна облицовка Три причини да сме категорични, че камъкът си тежи на мястото Раймар е вече официален представител на PIATRAONLINE за България Тенденции в интериора и декорация на дома, за които бихте искали да знаете Здрав човек, здрав камък – естествена грижа през есенните дни Как най-красиво да комбинираме настилка, облицовка и подпрозоречни первази от естествен камък? За почитателите на топлата керамика, изпечената земна глина и теракотата Най-често задавани въпроси към Раймар Нашите изделия вече с още по-лесен модулен монтаж. Открийте как тук… 7-те предимства за лятна кухня навън и на открито Всичко за БАРБЕКЮТАТА от Раймар 7 проблема за решаване: как да постигна красота, надеждност и здраве с грижа към природата и себе си? РАЙМАР ЕООД сключи договор по процедура BG16RFOP002-2.040 „Подобряване на производствения капацитет в МСП“ Поръчайте си безплатни мостри АКАДЕМИЯ Раймар Научете повече: Как да получа оферта за плочи от мрамор, гранит или травертин? Защо с природни материали? Запознайте се с Инструкциите за монтаж на градинските изделия Естествен камък у дома: Насоки за монтажа DiY Фасади с облицовка от естествен камък Ако градинското барбекю можеше да говори… Полезно: За градинските пътеки с тревна фуга За „Чешмите в двора“ в списание Още за Къщата Какво е Облицовка ГЛИЦ? Съвършената рецепта за печено е, разбира се, в българската домашна тухлена пещ на дърва Стилен дом с интериорна облицовка от естествен камък А колко ще струва транспортът?

Научете повече: Как да получа оферта за плочи от мрамор, гранит или травертин?

22 фев., 2019

 

„Как да получа оферта за плочи по мои размери от харесани от мен мрамор, гранит или травертин за подпрозоречни первази и стъпала?“

Знаете, че винаги ще вземете най-правилното решение, ако външното или вътрешното стълбище е от естествен камък (мрамор, гранит или травертин).

Знаете също, че емоцията от полирани и огледални подпрозоречни первази е просто великолепна.

И също сте чували, че естественият камък е по принцип много скъпо удоволствие… А дали наистина?

Също така знаете със сигурност, че човек колкото повече варианти и опции има преди да вземе решение, толкова повече увеличава неимоверно вероятността да направи правилния информиран избор.

Затова просто ни питайте! Ние сме винаги насреща да помогнем.

Следвайте стъпките:

 1. Изберете си цветове материали, които да ви хармонират: ПЕРВАЗИ & СТЪПАЛА.
  Хубаво е да посочите в запитването най-малко два цвята, за да се ориентирате ценово.
  Поръчайте си също мостри от нас, за да преживеете текстурата. Мострите са от нас, вие ще заплатите само куриерската услуга.
 2. Вземете точните размери от майстора, който ще монтира плочите.
  Направете проверка дали са предвидени стандартните 1-2см удължение в ширината, които трябва да излизат напред.
 3. Изберете обработката на ръбовете: ВИДОВЕ ОБРАБОТКА.
  Обикновено за стъпалата и первазите е единично заобляне по едната дължина.
 4. Изпратете ни размерите и обработката по имейл (info@raimar-bg.com) или viber (0898 461 913 / 0898 461 906) и ще получите нашите предложения със спецификация при първа възможност.

 

Раймар Оферта Первази Стъпала

 

Най-ефективен начин за изработка на плочи в неправилна неправоъгълна форма е като ни предоставите точни шаблони от картон (може и чрез куриер). Нарисувайте също вълнообразна линия там, където желаете кантова обработка.

Цената на плочи отрязани по шаблон се изчислява индивидуално в зависимост от сложността на производство. 

Начинът на плащане за поръчки на плочи отрязани по размери зададение от клиента е: 50% авансово плащане за потвърждение на поръчка + 50% при взимане или преди експедиция на поръчката.
Срокът ни на изпълнение е около 15 работни дни и също в зависимост от натовареността в производството и количеството.

За транспорта: Възможно е да организираме доставката на рязани по размер плочи от мрамор, гранит или травертин чрез куриер. В зависимост от количеството, теглото и габаритите на пратката, ние ще Ви изпратим оферта за застрахован транспорт от врата до врата. Също може да си изпратите транспортна единица за вдигане на поръчката директно от производствената ни база в гр. Кресна. Опаковаме плочите здраво и стегнато в дървени каси или върху пале. Препоръчваме да се организира личен транспорт, като най-безопасен вариант.

Сигурни сме, че вече нямате търпение да се заловите. Ние също :)!

Желаем успех в сбъдване на визия и копнежи!