☰ Навигация
Камъкът си тежи на мястото

Блог

Три причини да сме категорични, че камъкът си тежи на мястото Раймар е вече официален представител на PIATRAONLINE за България Тенденции в интериора и декорация на дома, за които бихте искали да знаете Здрав човек, здрав камък – естествена грижа през есенните дни Как да изберем най-добрите камъни за настилка, облицовка и подпрозоречни первази? За почитателите на топлата керамика, изпечената земна глина и теракотата Най-често задавани въпроси към Раймар Нашите изделия вече с още по-лесен модулен монтаж. Открийте как тук… 7-те предимства за лятна кухня навън и на открито Всичко за БАРБЕКЮТАТА от Раймар 7 проблема за решаване: как да постигна красота, надеждност и здраве с грижа към природата и себе си? РАЙМАР ЕООД сключи договор по процедура BG16RFOP002-2.040 „Подобряване на производствения капацитет в МСП“ Поръчайте си безплатни мостри АКАДЕМИЯ Раймар Научете повече: Как да получа оферта за плочи от мрамор, гранит или травертин? Защо с природни материали? Запознайте се с Инструкциите за монтаж на градинските изделия Естествен камък у дома: Насоки Фасади с облицовка от естествен камък Ако градинското барбекю можеше да говори… Полезно: За градинските пътеки с тревна фуга За „Чешмите в двора“ в списание Още за Къщата Какво е Облицовка ГЛИЦ? Съвършената рецепта за печено е, разбира се, в българската домашна тухлена пещ на дърва Стилен дом с интериорна облицовка от естествен камък А колко ще струва транспортът?

По каменни стъпки до златна чешма в пернишка райска градина

18 ян., 2021

Има истории, които са в състояние да стоплят и най-студените зимни дни, защото в тях присъстват топли думи и слънчеви снимки на прекрасни градини. Достойно място в тази красота намират нашите продукти, направени по индивидуален модел за клиента от сръчните ръце на раймарските майстори и от най-великия творец – природата.

Вратите към своя дом и градина отвори за нас сърдечната собственичка на къща в Перник, за да потънем в оазис от цветя, сред който чешмата от пясъчнозлатист камък с двойно обло корито се е превърнала в център на дворното пространство.

„Чешмата е прекрасна, наслаждавам й се цяло лято. Благодаря за прекрасните продукти, които закупихме от Вас, за хубавите думи и съдействието, което ни оказахте.“, споделя още нашата клиентка.

Индивидуалното решение за облицовка на чешмата от златист естествен камък без рисувана фуга прекрасно кореспондира с цялостното оформление на двора, сред който дебели каменни стъпки проправят чаровни пътеки. Толкова неподправено естествени, колкото само природата може да оформи като цветове и размери.  Речните и валчести стъпки неизбежно ни карат да си представяме топлите дни, в които боси и по детски можем да прескачаме от камък на камък.


Контакти


"РАЙМАР" ЕООД
гр. Кресна - 2840
Главен път Е-79 до бензиностанция ЕКО
тел. / вайбър:
+359 (0) 898 461 913
+359 (0) 898 461 906
имейл: info@raimar-bg.com
web: www.raimar-bg.com
Facebook: Raimar Ltd.
работно време:
от понеделник до петък:
от 8:00 до 16:40ч.