РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Каменни облицовки »

Фриз от камък

Фриз от камък
Продуктов номер: 12/10/1
Видове размери: 6/30см с дебелина около 2см
Тегло: 3-4кг/лм
Опаковка: Кашончета
Направи запитване
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Галерия:


Описание:

Фризовете от естествен камък са довършителното докосване с огромно въздействие върху цялостното светоусещане на заобикалящото ни пространство.

Физовете са мозайки от залепени едно за друго малки камъчета с ширина 2см. Размерът на една плочка фриз е 6/30см с дебелина около 1,8см. Релефните фризове са с повърхност глиц и могат да бъдат изработени от всички материали, с които работим: от травертин, мрамор или гранит. Целта е перфектно да се съчетаят, изпъкнат и раздвижат монтонната гладка облицовка.

Монтажът им е бърз и лесен, без да е нужно да се фугира. Нанася се тънък слой лепило на гърба на каменния фриз, залепя се притискайки на отбелязаното предварително място.

Очертайте и рамкирайте стена, врата,  вана или огледало, запълнете нишите или оградете прозорците по единствен и уникален начин. Фризовете чертаят декоративни граници и разширяват луксозното впечатление с тежащото осезание на естествения камък. В детайлите се крие магията и с малките фризови акценти се постига забелжително очарование.