РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Градинско обзавеждане » Външна мивка

Градинска мивка с циментово корито – Стандарт

Градинска мивка с циментово корито – Стандарт
Продуктов номер: 1/4/3
Видове размери: вис.: 135см х шир.: 120см х дълб.: 60см
Размерите на циментовото корито са 35/40см с дълбочина 22см
Тегло: 430кг
Опаковка: 1бр. на 1 европалет
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Галерия на ГРАДИНСКА МИВКА С ЦИМЕНТОВО КОРИТО СТАНДАРТ:


ТОП ПРОДУКТ БЪЛГАРСКО ПРОИЗВОДСТВО

 Най-продаваният ни продукт каменна мивка от серия Стандарт спечели симпатиите и доверието на нашите клиенти с факта, че е българско производство и е с облицовка от ръчно обработен естествен камък.

Верен помощник и източник на лесен достъп до вода в лицето на този артикул откриват всички, за които работата на открито е принос и удовлетворение.

Гордеем се с качеството на каменните си чешми и с многото наши клиенти – уважили традициите, облагородили градините си и най-вече зарадвали близките хора с подобен безценен подарък.

 


Важно е да знаете, че Външните ни градински мивки са:

  • с циментово (бетоново) корито с размери: 35/40 см и дълбочина 22 см. От вътрешната страна на коритото на мивката е също с вградени каменни плочи за лесна поддръжка;
  • от армирани, бетонни панели, облицовани с истински естествен камък /ръчна майсторска изработка/;
  • от модулни панели, подредени върху евро палет за удобен и бюджетен, палетен транспорт;
  • градински мивки, които могат да се включат в мечтана композиция с барбекю и плот (Градински сет – лятна кухня);
  • с височина на работния плот: 81 см;
  • с подробна Инструкция за монтаж;
  • с приблизително време за монтаж от 2 начинаещи: 2-3 ч. (без да е включено времето за водосвързване).

 


Практично изделие с удобен модулен монтаж

 

Важно условие да монтирате правилно и лесно вашата мивка е площадката. Тя трябва да бъде стабилна, добре подравнена и нивелирана. Хубаво е да има настилка и пред чешмата. Елементите ѝ се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас С2. Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасяне на лепилото, за да се получи добро слепване. Накрая фугирайте и почистете.

Размерът на тръбата за отходната вода е фи-50. Отворът за тръбата (размер 3/4) на чистата вода е на разстояние 116 см от земята. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24ч. според сезона) вашата мивка е готова за употреба.


Нашите полезни съвети

 

Стабилната площадка е важна не само да качествения монтаж на каменната мивка, но и за завършения облик на цялото пространство около нея. Ето защо ви препоръчваме заедно с основното изделие да заявите и 6 броя тротоарни плочки от серията Стандарт. Те могат да бъдат опаковани върху палето заедно с мивката, което ви пести и средства за доставка.

Ако добавите към вашата поръчка и лепило за монтажа: 10кг Циментово лепило клас С2 вече ще разполагате с всичко необходимо за вашия градински кът с чешма. Пестите време и средства, инвестирате в удобство и радост.

Ако желаете да импрегнирате допълнително повърхността на мивката срещу попиване на вода и мазнини, използвайте висококачествения продукт за защита на немската фирма Акеми. Това е изключителен импрегнатор за камък „Без петна“  на основата на органични вещества, безопасен за хранителни продукти (проверено от LGA Нюрнберг).

 

Още: Очаквайте ни и след доставката! Вижте какво споделиха клиентите ни от с. Драгор…

Вижте още многобройните ни истории от доволни клиенти в рубриката ни „Споделено“