РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Декорация в градината »

Речен камък – Плоски

Речен камък – Плоски
Продуктов номер: 2/12/26
Видове размери: Приблизителни размери: 15/30см с дебелина 2-4см
В 1кв.м са до 25бр.
Тегло: 1бр. е около 3-5кг
Опаковка: Пале или метална каса. Опаковката е индустриално пале с размер 100/120см с височина 130см. Пирблизителната квадратура в 1т е около 12кв.м.
Направи запитване
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Галерия на РЕЧНИ ОБЛИ И ПЛОСКИ КАМЪНИ:


Речни плоски камъни

Речните овални камъни са възможно най-автентичното строително решение за градината на село. Ако търсите духа на традиционното и старинното, това е вашия избор. Стъпките по калдъръмената пътека сякаш спират времето.

Речните камъни са подходящи за облицовка с издълбана фуга с оригиналния ефект на старите каменни зидове и дувари в Банско. Плоската им форма, дребният им размер и красива лицева част позволяват лесно напасване при монтаж.

Сравнително равната повърхност на плочите позволяват създаване на красиви градински стъпки и пътеки с тревна фуга. Дебелината и здравината на камъка осигуряват предаване и приемане на чиста и изразителна връзка между поколенията.

Когато водата заглажда камъка с времето, се получават тези уникални речни плочи.
Естествените заоблени форми в естествени преливащи цветове гарантират максимална близост до природата за спокойствие и релакс.
Красиви са за стенна декорация, както и за каменни стъпки и градински пътеки.