РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Градинско обзавеждане »

Барбекю малко – Стенари

Барбекю малко – Стенари
Продуктов номер: 1/1/148
Видове размери: вис.: 215см/ шир.: 100см / дълб.: 60см
/Размерите на горивната камера са: шир.: 67см/ дълб.: 42см
Тегло: 740кг
Опаковка: 1бр. Малко барбекю Стенари е с опаковка 1 европалет с размери 120/80см и височина 130см.
Цена: 919лв. с ДДС за 1бр.
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Галерия на БАРБЕКЮ МАЛКО СТЕНАРИ:


ИЗБОР ЗА ТЕЗИ, КОИТО ИСКАТ ДА СЕ ОТЛИЧАТ

Пясъчнозлатистите Стенари са вечна класика при каменните облицовки и предпочитан продукт на нашите клиенти от богатия ни асортимент.

Съвременният прочит на традиционното строителство залага на този красив камък за постигане на уникални огради или стенни облицовки, а ние допълваме асортимента с барбекю, облицовано с този прекрасен камък.

Дух на антична зидария и стил, който със сигурност се забелязва.


Важно е да знаете, че малкото барбекю Стенари е:

  • градинска камина за печене на скара на жар или на шиш/ чеверме на пилета, агнешко бутче или шашлъци с месо и зеленчуци;
  • с горивна камера от огенеупорни тухли, слепени с термоустойчиво лепило;
  • с армирани панели от стоманобетон и облицовани с естествен камък Стенари (кокалчета Пясъчнозлатист камък) /ръчна майсторска изработка/;
  • с панели, подредени върху евро палет за лесен транспорт;
  • с възможност за удължаване на комина с добавяне на ВЪЗДУХОВОДИ с облицовка Стенари;
  • с възможност за употреба на различни АКСЕСОАРИ ЗА БАРБЕКЮ;
  • с подробна Инструкция за монтаж.

 


Практична употреба и бърз монтаж

 

Каменното барбекю се използва за приготвяне на вкусни и здравословни храни на скара / грил. Огнището се зарежда със сухи съчки и дървени въглища. При запалването трябва да се избягва рязка промяна на температурата в горивната камера, чрез употреба на горелки и нефтени продукти. Върху образуваната жар се поставя скара и след нагорещяването ѝ се подреждат подготвените продукти. По време на печене не е препоръчително угасване на огъня (обилно) с вода, а само с пръсване.

Не е препоръчително барбекюто да се използва като печка/ камина за отопление, както и да се пали в горивната камера продължителен и силен огън с много дърва.

 

Приблизителното време за монтаж от 2-3 начинаещи е 2 – 3 часа. Това е възможно благодарение на модулната конструкция на изделието и подробната инструкция за монтаж, която е необходимо да се следва стриктно.

 

Важно условие да монтирате правилно и лесно вашето барбекю е площадката. Тя трябва да бъде стабилна, добре подравнена и нивелирана. Елементите на барбекюто се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас С2.  Необходимото количество лепило за този модел е 10 кг. Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасянето му, за да се получи добро слепване. Нивелирайте на всеки етап по хоризонтала и вертикала. Накрая фугирайте и почистете. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24 часа според сезона) вашето барбекю е готово за употреба.

 


Нашите практични съвети

 

Практична идея е да поръчате тротоарни плочки заедно с избраното градинско изделие и по този начин да решите въпроса с нивелираната площадка елегантно, без загуба на време и в удачна комбинация.

 

Уникалното барбекю с облицовка Стенари ще има достоен партньор в градината, ако цветята са в кашпи Стенари. Разнообразието от размери ще отговори на очакванията и на най-мащабните проекти за озеленяване на двора, а атмосферата от изделия с подобна облицовка ще бъде качествено отличима и ще радва поколения наред.


Още за БАРБЕКЮТАТА от Раймар тук…