РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Градинско обзавеждане » Плотове, МАСИ и ПЕЙКИ

Пейка – Стандарт

Пейка – Стандарт
Продуктов номер: 1/8/3
Видове размери: вис.: 86см/ шир.: 55см/ дълж.: 140см
Тегло: 200кг
Опаковка: Пале
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Галерия на ГРАДИНСКА ПЕЙКА – СТАНДАРТ:


ПОДКАНВАЩА ПЕЙКА ЗА РАЗДУМКА

В цветен кът за отдих в двора или в парка под липите, пейката си остава традиционната спирка за почивка навън и на открито.

Българските пейки от Раймар се изработват с внимание към детайла и с художествен замах, който се вижда и усеща при допир.

Каменната облицовка на градинската пейка е красиво подбрана, гладка и радваща сетивата.

 


Красива практичност и бърз монтаж

 

Пейките са солидни и тежки. Състоят се от 4 армирани бетонови елемента облицовани с естествен камък и обкантени с червени керамични тухлички. Частите се сглобяват по лесен и интуитивен начин – влизайки една в друга. Гръбчето на пейката се захваща за краката с болтове.

 


Нашите полезни съвети

 

Пейката е ценен и забележителен декоративен акцент във всеки екстериор. За да изпъкне нейното присъствие и за да бъде пространството още по-приветливо, изберете подходяща настилка за двора. Тротоарните плочи от серия Стандарт са безспорно най-удачното решение за целта. Същият стил, същата здравина, същото усещане да ръката на майстора, които сърце и душа в детайла.

Най-добрият начин сетивата ни да си отпочинат е да ги поглезим и със зеленина. Красива сакия или кашпа от серията Стандарт, разположена в близост до пейката ще оформи оазис на мир и досег с най-ценното в природата.