РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Градинско обзавеждане » Плотове, МАСИ и ПЕЙКИ

Маса – Стандарт

Маса – Стандарт
Продуктов номер: 1/8/2
Видове размери: вис.: 71см/ шир.: 80см/ дълж.: 130см
Тегло: 150кг
Опаковка: Пале
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Галерия на ГРАДИНСКА МАСА – Стандарт:


В СЪРЦЕТО НА ВСЯКО СЕМЕЙСТВО

Празнуваме като се съберем около масата, защото трапезата е олтар в дома на българите.

Семейството е всичко и както казва Никола Анастасов: „Живеем да се радваме един на друг.“

Масата е центърът на веселието и споделеното време, затова е важно да е здрава, стабилна, надежда и красива, а това е много лесно за постигане, когато е каменна. Серията Стандарт разкрива най-категоричните си предимства и при този артикул.

 


Красива практичност и лесен монтаж

 

Масите от Раймар са от стоманобетон – „тежащи“, солидни и неразрушими. Облицовката от естествен камък е красиво майсторско изпълнение с ръчно шлайфана повърхност. Нежната грапавина на камъка е обаятелна и автентична.

Важно условие да монтирате правилно и лесно масата е площадката. Тя трябва да бъде стабилна и нивелирана. Масата се сглобява от 3 елемента: плота на масата + 2 бетонни хиксообразни крачета, които се фискират с метален елемент и болтове.

Преоткрийте здравината и красотата на естествения камък, вградени в градинската маса, защото резултатите с природни материали са винаги сензационни.

 


Нашите полезни съвети

 

Вашата солидна каменна маса заслужава и също толкова солиден партньор, за да я допълни в нейната красотата и функционалността. Каменните пейки Стандарт са създадени точно с тази цел. За празника и за делника, тяхното присъствие в дворното пространство ще бъде трайно и ще изкушава да се сподели.

 

Чистият двор, пътека в градината или площадка под каменни изделия за обзавеждане или декорация, изискват качествена настилка. А когато всички тези елементи са в синхрон вече имаме стандарт за красота в откритите пространства на дома.  Тротоарни плочки серия Стандарт, поръчани заедно с основното изделие поставят основата на един качествено нов и пълноценен живот в градината.

 

Ако желаете да импрегнирате допълнително повърхността на масата срещу попиване на вода и мазнини, използвайте висококачествения препарат на немската фирма Акеми. Това е изключителен импрегнатор за камък „Без петна“  на основата на висококачествени органични вещества, безопасен за хранителни продукти (проверено от LGA Нюрнберг).

импрегнатор за плот