РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Каменни облицовки »

Хома-2 Неоформени плочи

Хома-2 Неоформени плочи
Продуктов номер: 2-2-17
Видове размери:
Дребни: 25-30бр. на 1кв.м с дебелина от 1 до 2см
Едри: 10-15бр. на 1кв.м с дебелина от 1,5 до 2,5см
Тегло: 35 - 45кг за 1кв.м
Опаковка: Кашончета или пале
Направи запитване
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Галерия на Естествен камък Хома-2 ДРЕБНИ Неоформени, полигонални плочи:


Галерия на Естествен камък Хома-2 ЕДРИ Неоформени, полигонални плочи:


Описание:

Хома-2 е български гнайс дарен от природата с всички нюанси на сивото до бежово. Очакваното настроение е в ирландско-шотландски стил на средновековен замък. Естественият камък е като доброто вино – старее благородно и запазва естествената си патина, която подчертава красотата му.

Дребните плочи са по-леки и подходящи за стенна облицовка на огради, фасади и колони, както и за интериорен акцент с алпийски характер. Каменните плочи Хома-2 са с много добри визуални и технически качества в сравнително постоянни тоналности.

Неоформените полигонални плочи в естествени форми се използват за градинска настилка, тераса, пътеки или за стъпки в тревата.

Съвет: За градинските пътеки с тревна фуга

Гнайсът е здрав, мразоустойчив камък, който не се пързаля заради естествената си грапава повърхност. Каменните гнайсови плочи не са еднакъв, индустриален продукт, а показват многолетната си история на произохода си.  Всяка плоча е уникален образец, който се съчетава прекрасно с всякакви други естествени строителни материали – особено с дърво.

Още от Неоформени плочи…

Още от Хома-2 Оформени плочи…