РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Градинско обзавеждане » Барбекюта Големи

Барбекю голямо – Глиц

Барбекю голямо – Глиц
Продуктов номер: 1/1/6
Видове размери: Външни размери: вис.: 232см/ шир.: 153см/ дълб.: 70см ;
Размери на горивната камера: вис.: 50см / шир.: 120см / дълб. 50см
Тегло: 830кг
Опаковка: 1бр. Голямо барбекю Глиц е с опаковка 1 нестандартно пале с размери 155/80см с височина 150см.
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Галерия на ГОЛЯМО БАРБЕКЮ ГЛИЦ:


 

БАРБЕКЮ, КОЕТО СИ ТЕЖИ НА МЯСТОТО

 

Барбекютата от серия Глиц са най-големият и най-тежкият ни модел градинска камина за печене на скара на жар или на шиш/ чеверме на пилета, агне или шашлъци с месо и зеленчуци.

Светлият цвят и природна текстура на естествения глиц придават на изделието възхитителна и завършена красота, чиято сила впечатлява.

Този артикул има способност да се превръща в напълно завършен център на лятната ви кухня и в сигурен магнит за веселите моменти в дома.

 


Важно е да знаете, че Голямото барбекю от серия ГЛИЦ е:

  • с горивна камера от огнеупорни тухли, слепени с термоустойчиво лепило;
  • с армирани панели  от стоманобетон и облицовани с истински естествен камък Глиц /ръчна майсторска изработка/;
  • с модулни панели, подредени върху палет за лесен транспорт;
  • с възможност за удължаване на комина с добавяне на ВЪЗДУХОВОДИ;
  • с възможност за употреба на различни АКСЕСОАРИ ЗА БАРБЕКЮ;
  • с подробна Инструкция за монтаж.

 


Практична употреба и бърз монтаж

 

Барбекютата от серията глиц се използват за приготвяне на вкусни и здравословни храни на скара / грил. Огнището се зарежда със сухи съчки и дървени въглища. При запалването трябва да се избягва рязка промяна на температурата в горивната камера, чрез употреба на горелки и нефтени продукти. Върху образуваната жар се поставя скара и след нагорещяването й се подреждат подготвените продукти. По време на печене не е препоръчително угасване на огъня (обилно) с вода, а само с пръсване.

Не е препоръчително каменните барбекюта да се използва като печка/ камина за отопление, нито да се пали в горивната камера продължителен и силен огън с много дърва.

 

Въпреки, че изделието е солидно, неговата конструкция е панелна, което улеснява монтажа в комбинация с подробна инструкция, която препоръчваме да следвате стриктно. Приблизителното време за монтаж от 3 – 4 начинаещи е 3,5 – 4,5 часа. Най-тежката част е коминът (трапецът) на барбекюто с тегло около 90кг и за нея трябва да се предвидят няколко чифта силни ръце.

 

Важно условие да монтирате правилно и лесно вашето каменно барбекю е площадката. Тя трябва да бъде стабилна, добре подравнена и нивелирана. Елементите на барбекюто се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас С2 като необходимото количество при този артикул е 15 кг. Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасяне на лепилото, за да се получи добро слепване. Нивелирайте на всеки етап по хоризонтала и вертикала. Накрая фугирайте и почистете. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24 часа според сезона) вашето барбекю е готово за употреба.

 


Нашите полезни съвети

 

Превърнете дворното пространство в удобна лятна кухня, която ще ви радва с функционалност и здравословна храна.

Барбекюто от серия Глиц ще оформи завършен комплект в присъствието на градинска мивка глиц. Всяка градина има нужда от лесен достъп до вода, а всеки кулинарен кът може само да се доближи до съвършенството с подобна инвестиция. Общ стил, осигурен от естествения камък и практичност от бързото измиване на продуктите в близост до барбекюто, ще даде повече време на грил майстора да се порадва на компанията на своите гости.


Още за БАРБЕКЮТАТА от Раймар тук…