РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Градинско обзавеждане » Барбекюта Средни

Барбекю средно – Глиц

Барбекю средно – Глиц
Продуктов номер: 1/1/5
Видове размери: вис.: 215см/ шир.: 120см/ дълб.: 70см
Размерите на горивната камера са: шир.: 82см/ дълб.: 48см
Тегло: 750кг
Опаковка: 1бр. Средно барбекю Глиц се опакова върху 1 европалет с размери 120/80см и височина 130см.
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Галерия на БАРБЕКЮ СРЕДНО ГЛИЦ:


 

ПРИТЕГАТЕЛНА ЗОНА ЗА СПОДЕЛЕНА ВЕЧЕРЯ

 

 

Истината е някъде по средата казват хората, а ние казваме, че истината е, че искаме да отговорим на всички изисквания на нашите клиенти.

Ето защо се стараем да предложим разнообразие от размери на основните ни артикули, които през годините спечелиха доверие и симпатии.

Такова е и средното барбекю от серия глиц, което може да има достоен принос към вашето външно пространство с красотата си и към щастливите ви моменти с функционалността си.

 


Важно е да знаете, че средното барбекю глиц е:

  • градинска камина за печене на скара на жар или на шиш/ чеверме на пилета, агнешко или шашлъци с месо и зеленчуци;
  • с горивна камера от огнеупорни тухли, слепени с термоустойчиво лепило;
  • с армирани панели от бетон и облицовани с истински естествен камък Глиц /ръчна майсторска изработка/;
  • с модулни панели, подредени върху европалет за лесен транспорт;
  • с възможност за удължаване на комина чрез добавяне на ВЪЗДУХОВОДИ;
  • с възможност за употреба на различни АКСЕСОАРИ ЗА БАРБЕКЮ;
  • с  подробна Инструкция за монтаж.

 


Практична употреба и бърз монтаж

 

Барбекюто се използват за приготвяне на вкусни и здравословни храни на скара / грил. Огнището се зарежда със сухи съчки и дървени въглища. При запалването трябва да се избягва рязка промяна на температурата в горивната камера, чрез употреба на горелки и нефтени продукти. Върху образуваната жар се поставя скара и след нагорещяването й се подреждат подготвените продукти. По време на печене не е препоръчително угасване на огъня (обилно) с вода, а само с пръсване.

Не е препоръчително каменните барбекюта да се използва като печка/ камина за отопление, нито да се пали в горивната камера продължителен огън с много дърва.

 

Барбекюто от серия глиц е с модулна конструкция и прецизна инструкция за монтаж, което позволява на 3 начинаещи да го инсталират приблизително за 3-4 часа.

 

Важно условие за качествения монтаж е стабилната, добре подравнена и нивелирана площадка. Елементите на барбекюто се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас С2. Необходимото количество лепило е 10 кг. Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасяне на лепилото, за да се получи добро слепване. Нивелирайте на всеки етап по хоризонтала и вертикала. Накрая фугирайте и почистете. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24 часа според сезона) вашето барбекю е готово за употреба.

 


Нашите полезни съвети

 

Повече топлина за по-дълго време пък ви гарантира страхотно печено на чеверме. Допълнете своето барбекю с шиш система с електрическо моторче и сте напълно готови за разточителни угощения.

 


Още за БАРБЕКЮТАТА от Раймар тук…