РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Транспорт »

Транспорт

Транспорт
Продуктов номер: 88
Видове размери: Размерите на 1 европале са по стандарт: 80см/120см с височина до около 150см.
Тегло: Пратките, които изпращаме, са обикновено палетни и са с тегло до макс. 1т, за да е възможно сваляне на палето от камиона с падащия борд и местене с палетна количка.
Опаковка: Палетната опаковка е машинно фолиране със стреч фолио и стягане с чембер ленти.
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Изпращаме всички наши продукти в цялата страна от врата до врата чрез куриерските фирми Еконт, Транспрес и Спиди за два работни дни при наличност на поръчката и според графика за разнос на малките населени места.

Доставките се извършват в рамките на деня през работно време. В повечето големи населени места е възможна доставка и в събота, като куриерите начислят допълнителна карго такса „Приоритет  – съботна доставка“ в размер на 25лв.

В по-големите населени места е възможна доставка с допълнителна услуга „Точен час“ в размер на 30лв.

Палетните доставки се извършват  чрез оборудвани камиони с падащ борд (платформа) и палетна количка за улеснено разтоварване при клиента.

Повечето камиони на куриерските фирми са средно-големи (12т) и трябва да има физически лесен достъп до мястото на разтоварване. Алтернативата е разтоварване на най-близката улица с възможен достъп и маневриране.

Куриерската услуга е до външата врата на къщата или до уличния вход на блока. Шофьорът е само един и не е длъжен да премества палетата. Палетната количка не може да минава, ако има стъпала, бордюри или прагове, както и по трева, защото ще потъне. Получателят трябва сам да осигури достъп и помощ за разтоварването на тежките пратки.

Доставките се извършват по графика за разнос на куриерска фирма в работни дни от 9ч. до 18ч. Следим статуса на пратките винаги в реално време и сме насреща да предоставим на получателя номера на товарителницата и тел. за връзка с куриерската централа. Поради причини, независещи от нас, не можем да поемем отговорност за закъснели или недоставени пратки на съгласуваната дата, защото нямаме пряк контрол нито върху шофьорите, нито върху процесите на доставка на куриерските фирми. Оставаме насреща да съдействаме по всякакъв възможен начин на тел. 0898 461 913 / 0898 461 906.

В случай, че предпочитаният начин на плащане е с наложен платеж (в брой на куриера при получаване), допълнително се начислява КУРИЕРСКА ТАКСА „Наложен платеж“ от 2% върху стойността на поръчката. За да се спести тази такса, препоръчваме начин на плащане: предварително по банков път (ние ще ви изпратим проформа с всички необходими реквизити).

За палетните пратки, които са с рязани-по-размер плочи (первази и стъпала от гранит, мрамор или травертин), има ограничение в дължината на палето да е до макс. 190см и тегло до 700кг.

Още информация: Най-често задавани въпроси към Раймар

Вижте как да се възползвате от новата ни услуга „ЗАЯВИ и ИЗТЕГЛИ“ от гр. Кресна тук…

Изпращаме също поръчки в цяла Европа чрез куриерска услуга от врата до врата. Пишете ни какво сте харесали и пощенски код на мястото на доставка. Ние ще проверим при куриерските фирми и ще Ви изпратим най-добрата цена на транспорта.