РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Градинско обзавеждане » Градински БАРБЕКЮТА

Барбекю малко – Стандарт

Барбекю малко – Стандарт
Продуктов номер: 1/1/1
Видове размери: вис.: 215см/ шир.: 100см/ дълб.: 60см
Размерите на горивната камера са: шир.: 67см/ дълб.: 42см.
Тегло: 600кг
Опаковка: 1бр. на 1палет
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Галерия на МАЛКО БАРБЕКЮ СТАНДАРТ:


Събирателен център на всеки грил празник

Градинското барбекю от серия Стандарт е възхитително изделие от естествен камък – външна камина за печене на скара, на жар или на шиш/ чеверме на пилета, агнешко месо или шашлъци със зеленчуци и още много други. Това го превръща в притегателен център както за семейството и гостите, така и за миговете на качествено прекарано време на открито в компанията на ароматна храна.


Важно е да знаете, че малкото Барбекю – Стандарт е:

  • с горивна камера от огнеупорни, керамични тухли, слепени с термоустойчиво лепило;
  • от армирани модули от бетон и облицовани с истински естествен камък /ръчна майсторска изработка/;
  • с панели, подредени върху евро палет за удобен и възможен транспорт с доставка чрез куриер;
  • с възможност за удължаване на комина с добавяне на ВЪЗДУХОВОДИ;
  • с възможност за употреба на различни АКСЕСОАРИ ЗА БАРБЕКЮ;
  • с подробна Инструкция за монтаж.

 


Практична употреба и бърз монтаж

 

Барбекю малко – Стандарт се използва за приготвяне на вкусни и здравословни храни на скара / грил. Огнището се зарежда със сухи съчки и дървени въглища. При запалване и експлоатация трябва да се избягва рязка промяна на температурата в горивната камера, чрез употреба на горелки и нефтени продукти. Върху образуваната жар се поставя скара/ решетка и след нагорещяването ѝ се подреждат подготвените продукти. По време на печене трябва да се избягва обилно гасене на огъня с вода, а само с пръсване.

Не е препоръчително каменното барбекю да се използва като печка/ камина за отопление, както и да се пали в горивната камера продължителен и силен огън с много дърва.

 

Конструкцията от модулни панели позволява лесния транспорт и сглобяване на изделието. Приблизителното време за монтаж от 2-3 начинаещи е 2-3 часа. Достатъчно е да следвате подробната инструкция за монтаж, която ще получите с барбекюто и е достъпна на нашия сайт.

 

Важно условие да монтирате правилно изделието е да обезпечите стабилна, добре подравнена и нивелирана площадка. Елементите на барбекюто се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас С2. За този модел са ви необходими 10 кг лепило. Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасянето му, за да се получи добро слепване. Нивелирайте на всеки етап по хоризонтала и вертикала. Накрая фугирайте и почистете. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24 часа според сезона) вашето барбекю е готово за употреба.

 


Нашите полезни съвети

 

Поръчайте си тротоарни плочки заедно с избраното градинско изделие, за да спестите време и решите въпроса с нивелираната площадка по барбекюто по възможно най-добрия начин. Тротоарните плочки Стандарт са най-подходящото като стил и устойчивост решение спрямо този вид каменно барбекю. Плочките с вграден естествен камък, ръчна изработка от сръчните ръце на нашите майстори, придават обособеност на отделни кътове от двора или на цялото външно пространство, ако ги изберете като настилка.

 

За удобство и радост на цялото семейство, и в унисон с барбекюто от серия Стандарт, можете да допълните градинското си обзавеждане с каменна маса с две пейки. Тогава и сервирането на храната е решено, и почивката обезпечена. Пълен синхрон в стила на обзавеждането, дълъг живот и непреходна красота ще радват поколенията у дома дълги години.


Още за БАРБЕКЮТАТА от Раймар тук…