РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Градинско обзавеждане »

Градински плот – Стандарт

Градински плот – Стандарт
Продуктов номер: 1/5/1
Видове размери: вис.: 115см/ шир.: 120см/ дълб.: 60см
Тегло: 420кг
Опаковка: 1бр. на 1 европалет
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Галерия на ГРАДИНСКИ ПЛОТ – СТАНДАРТ:


УДОБСТВОТО ЗА МАЙСТОРА Е В ПОЛЗА НА КОМПАНИЯТА

Когато градината ухае на зелено, слънцето приятно напича, въздухът е свеж и душата е широка, не ни трябва много, за да се порадваме на радостта от живота и близостта по между ни.

Ако в градината вече има мивка или чешма за измиване на сезонните плодове и зеленчуци или барбекю за ароматни вкусотии, със сигурност сте усетили нуждата от работно пространство, на което да подготвите или обработите продуктите.

В отговор на тази нужда предлагаме градински плот от серията Стандарт. Серия, която се отличава с автентичен почерк – неоформен гнайс, ръчно писани фуги, кантове от червена керамика.

 


Важно е да знаете, че Плотовете са помощни работни маси и:

  • са с армирани панели ръчна изработка от стоманобетон и са облицовани с естествен камък – облицовка серия Стандарт;
  • са с панели /ръчна майсторска изработка/, подредени върху евро палет за лесен транспорт;
  • с височина на работния плот 81 см.
  • могат да се включат в композиция за лятна кухня в сет с Барбекю и Външна мивка;
  • и са с подробна Инструкция за монтаж.

 


Удобството на бързия модулен монтаж

 

Приблизително време за монтаж от 2 начинаещи: 2-3 ч.

 

Инструкция за монтаж: Важно условие да монтирате правилно и лесно Вашия плот е площадката. Тя трябва да бъде стабилна, добре подравнена и нивелирана. Хубаво е да има настилка и пред плота. Елементите му се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас С2. Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасяне на лепилото, за да се получи добро слепване. Накрая фугирайте и почистете. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24ч. според сезона) кухненският плот е готово за употреба.

 


Нашите полезни съвети

 

Поръчайте си тротоарни плочки заедно с избраното градинско изделие и решавате въпроса с нивелираната площадка елегантно и в удачна комбинация.

 

Ако желаете да импрегнирате допълнително повърхността на плота срещу попиване на вода и мазнини, използвайте висококачествения препарат на немската фирма Акеми. Това е изключителен импрегнатор за камък „Без петна“  на основата на висококачествени органични вещества, безопасен за хранителни продукти (проверено от LGA Нюрнберг).