РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Градинско обзавеждане » Кошове

Кош за отпадъци

Кош за отпадъци
Продуктов номер: 1/7/1
Видове размери: вис.: 66см/ диаметър: 43см/ φ: 30см
Тегло: 150кг
Опаковка: Пале
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Описание на бетоновите КОШОВЕ Стандарт:

Важно и практично, но често забравяно изделие в градината е кошът за отпадъци – ето едно нещо, за което не мислим като за красив аксесоар, но то може бъде точно такова, когато е изработено от истински естествен камък.

Върши и чудесна работа като градинска саксия за големи растения или храсти и създаване на прекрасен цветен кът със зеленина.

Външните кошовете, облицовани с истински камък, са здраво, красиво и чисто допълнение към двора, градината, училището или в парка. Те са тежки, масивни, направени от цимент и арматура, конструирани да красят и издържат както промените на времето, така и човешката намеса. Всеки кош е оборудван с метален вътрешен контейнер за лесно почистване и поддръжка.

Външните кошчета от стоманобетон са ръчна майсторска изработка. Каменната красива облицовка допринася за богатата декорация към архитектурния облик на частния дом или градска градина. Прекрасно се съчетават с всички продукти на Раймар – серия Стандарт (барбекюта, градински чешми или комплектите „Лятна кухня„,…).


Галерия: