РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Градинско обзавеждане » Градински БАРБЕКЮТА

Барбекю малко – Глиц

Барбекю малко – Глиц
Продуктов номер: 1/1/4
Видове размери: вис.: 215см/ шир.: 100см / дълб.: 60см
Размерите на горивната камера са: шир.: 67см/ дълб.: 42см.
Тегло: 640кг
Опаковка: 1бр. на 1палет
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Галерия на БАРБЕКЮ МАЛКО ГЛИЦ:


СВЕТЛИЯТ КУЛИНАРЕН ЦЕНТЪР В ГРАДИНАТА

 

Чисти форми, светли цветове, компактна и стабилна конструкция – това е малкото барбекю от серия глиц, което през годините заслужи мястото си сред предпочитаните от нашите клиенти модели.

Градинската камина с облицовка от естествен камък за печене на скара на жар или на шиш/ чеверме на пилета, агнешко или шашлъци с месо и зеленчуци, събира край себе си както вкусни аромати, така и незабравими моменти.

 


Важно е да знаете, че малкото барбекю от серия Глиц е:

  • с горивна камера от огнеупорни тухли, слепени с термоустойчиво лепило;
  • с армирани панели от бетон и облицовани с истински оформен естествен камък Глиц /ръчна майсторска изработка/;
  • с панели, подредени върху евро палет за възможен и удобен транспорт;
  • с възможност за удължаване на комина чрез допълнителни ВЪЗДУХОВОДИ;
  • с възможност за употреба на различни АКСЕСОАРИ ЗА БАРБЕКЮ;
  • с подробна Инструкция за монтаж.

 


Практична употреба и бърз монтаж

 

Барбекютата се използват за приготвяне на вкусни и здравословни храни на скара / грил. Огнището се зарежда със сухи съчки и дървени въглища. При запалването трябва да се избягва рязка промяна на температурата в горивната камера, чрез употреба на горелки и нефтени продукти. Върху образуваната жар се поставя скара и след нагорещяването й се подреждат подготвените продукти. По време на печене не е препоръчително угасване на огъня (обилно) с вода, а само с пръсване.

Не е препоръчително каменното барбекю да се използва като печка/ камина за отопление, нито да се пали в горивната камера продължителен огън с големи дърва.

 

Малкото барбекю от серия Глиц е с панелна конструкция и подробна инструкция за монтаж, която ви съветваме да следвате стриктно, за да обезпечите бързото му поставяне на избраното място за целта. Приблизително време за монтаж от 3 начинаещи е 2-3 часа.

 

Стабилна, добре подравнена и нивелирана площадка е важно условие за правилния и лесен монтаж на вашето барбекю. Елементите на барбекюто се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас C2. Необходимото количество от него за този модел каменно барбекю е 10 кг. Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасяне на лепилото, за да се получи добро слепване. Нивелирайте на всеки етап по хоризонтала и вертикала. Накрая фугирайте и почистете. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24 часа според сезона) вашето барбекю е готово за употреба.

 


Нашите полезни съвети

 

Ако каменното барбекю е само първата стъпка към облагородяването на вашето външно пространство, а разполагате с площ, която да се разгърне в кухня на открито, можете да изградите стилно пространство с облицовки от серията глиц. Разнообразието от естествен глиц камък е наистина впечатляващо, а красотата и здравината – безспорни.

За външни и вътрешни стени, декоративни елементи, колони, тематични пространства, камъкът придава характерно звучене и винаги се забелязва. За да улесним решенията на нашите клиенти при избора на естествен камък за дома или градината, изпращаме безплатни мостри.

 


Още за БАРБЕКЮТАТА от Раймар тук…