РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Каменни облицовки »

Аква мулти Оформени плочи

Аква мулти Оформени плочи
Продуктов номер: 2/27/4
Видове размери: 5xL или 7хL
(с ширина на плочите 5 или 7см на свободна дължина и дебелина 1-1,5см)
Тегло: 36 - 40кг / 1кв.м
Опаковка: Пале
Направи запитване
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Галерия на Оформени плочи Аква мулти:


Описание:

Аква-мулти е гръцки гнайс с вулканичен произход. Камъкът прелива от светло-сиво до тъмно-синьо в комбинация с бежови окраски. Това е изключително ефектен материал в Средиземноморски багри, подходящ както за градинска настилка, така и за екстериорна или интериорна стенна облицовка. Повърхността му не е песъчлива и ронеща се, а е по-скоро от типа на кварцитите – здрава и лъскава. Издържа на високи температурни амплитуди и е удачно решение за планинските райони.

Този камък притежава отнемаща дъха палитра и е в дизайнерско търсене на точното съчетание с детайли от естествен дървен фурнир в интериора или със зеленина и бели мебели в екстериора. Силата на каменната облицовка Аква-мулти е във въображението и разточителството на цветовете.

Приложението на по-малките размери оформените плочи Аква-мулти е за вътрешна или външна облицовка и трансформация на стена, бар-плот, ограда, фасада, цокъл или интериорни детайли като колона или камина.

Съвет: Естествен камък у дома: Насоки…

Още оформени каменни плочи за стенна облицовка тук…

Перфектна грижа и поддръжка за естествен камък тук…