РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Градинско обзавеждане »

Кладенец (бунар) – Стандарт

Кладенец (бунар) – Стандарт
Продуктов номер: 1/3/1
Видове размери: вис.: 60см / φ: 50
Тегло: 220кг
Опаковка: 1бр. на 1палет
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Галерия на Декоративен Бунар – Кладенец


Описание:

Вашата градина е вашият остров на спокойствието и вие решавате какво ще има в него, така че най-добре да отговаря на вашите практически нужди и естетически разбирания. Важно е вашето място да е съградено по ваш вкус, за да се чувствате винаги уютно и в хармония със себе си и заобикалящата ви среда. Знайте, че вашият стил е уникален и не се притеснявайте да му дадете каквото му се иска, дори да не е типичен избор – всяка градина, както и всеки човек, заслужава индивидуално отношение.

 Сред нашите градински изделия ръчна майсторска изработка, ще откриете още красиви и автентични предложения като декоративни кладенчета, параклисчета, фонтани, кошчета за отпадъци, тротоарни плочки, всички с покритие от истински естествен камък.

 Декоративното кладенче е приятен акцент в битов стил, който ни връща към старите български дворове, в които кладенецът е бил незаменима и задължителна придобивка. Изработено е без дъно, така че само с малко въображение прекрасно се превръща в голяма, красива, цилиндрична саксия за декоративно дръвче или цветен храст.  Друг все по-популярен и красив акцент в българските дворове стават градинските параклисчета, които се открояват в зеленината и носят успокоение и мир на духа.

Бунарчетата са декоративни и се предлагат само в размери: вис.: 60см / външен диаметър φ: 50.

Декоративните кладенчета са с облицовка от истински естествен камък и са неизменен реквизит с битов акцент във всеки български двор от вечни времена.