РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Каменни облицовки »

Сиво-син Неоформени плочи

Сиво-син Неоформени плочи
Продуктов номер: 2/1/1
Видове размери:
Стандарт дебели: 10-15бр. на 1кв.м с дебелина от 2 до 4см
Стандарт тънки: 10-15бр. на 1кв.м с дебелина от 1 до 3см
Едри плочи XXL: 7-10бр. на 1кв.м с дебелина от 2 до 4см
Тегло: 40-60кг / 1кв.м
Опаковка: Пале
Направи запитване
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Галерия на Естествен камък Сиво-син ЕДРИ Неоформени, полигонални плочи:


 

Описание:

Сиво-синият камък е гранитен гнайс. Материалът е изключително подходящ за външни подови настилки и стенни облицовки, защото е с равна повърхност, без шупли, мразоустойчив и с ниска водопропускливост.

Плочките може да се залепят декоративно една до друга почти без фуга или с дебела фуга различен размер и цвят според предпочитанията.

Плочите са подходящи и за облицовъчен камък с масово приложение за декоративен и устойчив цокъл на къща и ограда. Представете си фасада или ограда на къща, облицована с този сив камък, изпъкващи на бяла фуга! Цветовете са преливащи от сиво в бежово и обратно.

Каменните едри плочи са с по-големи размери и дебелина и се използват освен за дворна и терасна настилка, също и за създаване на градински стъпки с тревна фуга. Сивият гранитен гнайс е един от най-здравите ни материали и го препоръчваме винаги за настилка на китни пътеки и дворчета.

Още от СИВО-СИН естествен камък …