РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Каменни облицовки »

Аква мулти Панел

Аква мулти Панел
Продуктов номер: 2/30/25
Видове размери: 16см х 60см х (с дебелина 0,5см - 1,5см)
Тегло: около 40кг / 1кв.м
Опаковка: Кашончета или пале
Направи запитване
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Галерия Аква мулти ПАНЕЛ:


Описание:

Раймар ЕООД произвежда панелни мозайки от естествен камък. Това са малки по размер плочки с дебелина от 0,5 до 1,5см от оформен камък – здраво залепени в панел за лесен и бърз монтаж.

Панелите не са от гипс или цимент, а са от истински естествен камък и разликата не само се вижда, но се и усеща.

Панелите от камък Аква-мулти са изобилна игра на цветове. Всяка плочка прелива от лазурно-бежови до синьо-зелени аквамарини. Визията им на водна яснота въздейства по безкомромисен начин сътворявайки първокласен, сдържан стил.

Не съществува изискване за минимално количество на поръчката.

Насоки за монтаж на каменни панели:
Повърхностната основа трябва да бъде предварително грундирана, чиста, без омазняване, суха, обезпрашена и без свободни частици.
С ръчен или пневматичен пистолет лепилото се нанася във вид на S-образни ивици върху предварително третираната повърхност като панелът се притиска към стената и механично се фиксира.

Още ценни съвети за монтажа в 10 стъпки: Декорация с камък у дома…

1.  Вариант лепило: Полиуретаново лепило (салам) с пистолет за силикон

Полиуретановото лепило е по-изгоден вариант за лепило при облицоване на големи площи. То е еластично 1-компонентно уплътняващо вещество на полиуретанова база със способност за ускорено свързване. Поради добрата си способност за сцепление върху различни повърхности с кратко време за втвърдяване е подходящо за панелите на мрежа, защото не е течно, не излиза през фугите и не зацапва повърхността на камъка. Също е с добра водоустойчивост и е готов за употреба, без разходи за смесване.

2.  Вариант лепило: Моментно лепило (флакон) с пистолет за силикон

За малка квадратура ние препоръчваме изтестваното моментно лепило Fix All Crystal на производителя SOUDAL. Тo е прозрачно, неутрално, еластично 1-компонентно лепило/адхезив, базирано на MS Polymers®. Характеризира се със значима якост на свръзката при почти всички повърхности. Много лесно се нанася и е с редица екологични предимства.

Още ПАНЕЛИ от естествен камък …