РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Градинско обзавеждане »

Барбекю средно – Стандарт

Барбекю средно – Стандарт
Продуктов номер: 1/1/2
Видове размери: вис.: 215см/ шир.: 120см/ дълб.: 70см
Размерите на горивната камера са: шир.: 82см/ дълб.: 48см.
Тегло: 720кг
Опаковка: 1бр. Средно барбекю Стандарт се опакова върху 1 европалет с размери 120/80см с височина 130см.
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Галерия на СРЕДНО БАРБЕКЮ – СТАНДАРТ:


ЗЛАТНАТА СРЕДА В СТАНДАРТА

 

Солидност в оптимален размер, това е средното барбекю от топ серията Стандарт.

Красотата на естествения камък, ръчно рисуваната фуга, широкият и удобен плот, пространството за съхранение на въглищата, всичко това е част от възхитителната природа на това каменно барбекю, което ще е притегателен център за семейството и неговите гости в празнични и делнични дни.

 


Важно е да знаете, че средното барбекю от серия Стандарт е:

  • с горивна камера от огнеупортни тухли, слепени с термоустойчиво лепило;
  • с армирани панели от бетон, облицовани с истински естествен камък /ръчна майсторска изработка/;
  • с панели, подредени върху евро палет за лесен транспорт;
  • с възможност за удължаване на комина с добавяне на ВЪЗДУХОВОДИ;
  • с възможност за употреба на различни АКСЕСОАРИ ЗА БАРБЕКЮ;
  • с  подробна Инструкция за монтаж.

Барбекютата се предлагат в два варианта фуга:

Първи вариант: Серия Стандарт със сива фуга и рисувана черна линия за красиво открояване на камъка на цена 1010лв.

За цената на втория вариант: Серия БЯЛ Стандарт с бяла фуга и пясъчнозлатист камък може да се свържете с нас на тел. 0898 461 913


Практична употреба и бърз монтаж

 

Барбекютата се използват за приготвяне на вкусни и здравословни храни на скара / грил. Огнището се зарежда със сухи съчки и дървени въглища. При запалването трябва да се избягва рязка промяна на температурата в горивната камера, чрез употреба на горелки и нефтени продукти. Върху образуваната жар се поставя скара и след нагорещяването ѝ се подреждат подготвените продукти. По време на печене не е препоръчително угасване на огъня (обилно) с вода, а само с пръсване.

Не е препоръчително каменното барбекю да се използва като печка/ камина за отопление, както и да се пали в горивната камера продължителен и силен огън с много дърва.

 

Панелната конструкция на изделието позволява удобен транспорт и бърз монтаж за приблизително 3 – 4 часа от 2 – 3 начинаещи. Подробната инструкция допълнително улеснява процеса. Важно условие да монтирате правилно и лесно вашето барбекю е площадката. Тя трябва да бъде стабилна, добре подравнена и нивелирана. Елементите на барбекюто се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас C2. Необходимото количество е 10 кг за този конкретен модел. Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасянето му, за да се получи добро слепване. Нивелирайте на всеки етап по хоризонтала и вертикала. Фугирайте и почистете добре. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24 часа според сезона) вашето барбекю е готово за употреба.

 


Нашите полезни съвети

 

Поръчайте си тротоарни плочки заедно с избраното градинско изделие и решавате въпроса с нивелираната площадка бързо, умно и в удачна комбинация.

 

Често пренебрегваме факта, че обилните угощения с приятели водят и до големи количества отпадъци. Естетите, които държат на едностилието в градината ще изберат практичните кошове Стандарт, които са с облицовка от естествен камък в пълен синхрон с барбекюто от серия Стандарт. Всеки кош е оборудван с метален вътрешен контейнер за лесно почистване и поддръжка. Ето как с три изделия от естествен камък дворното пространство става обособено, красиво и практично.


Още за БАРБЕКЮТАТА от Раймар тук…