РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Декорация в градината »

Опесъчени гранитни павета

Опесъчени гранитни павета
Продуктов номер: 2/14/7
Видове размери: 1т от 10/10/5см покрива прибл. 7-8кв.м
Тегло:
Опаковка: Голям чувал - бигбег - 1т
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Галерия:


Описание:

Опесъчените павета са топ продукт. Чрез механично тъмблиране/ овалване на гранитните късове, ръбчетата се заоблят и повърхността се заглажда.

Ефектът е антична римска пътека, по която е истинско СПА удоволствие да ходиш бос.

Подходящи са за изграждане на пътека в двора или около къщата: за малки и големи алеи и външни настилки.

Материалът, от който произвеждаме опесъчения паваж, е цепени павета на преса от български сив гранит: най-здравият естествен камък, абсолютно неподатлив на капризите на времето и атмосферните условия. Лесни за поддръжка, не си променят цветовете и са мразоустойчиви, защото са с висока плътност.

Размерите на опесъчените павета са около 10/10/5см с голям толеранс в размерите, за да може спокойно да се изгражда външната настилка, като се подбират подходящите парчета за овали и дъги. Може да се монтират в земновлажен разтвор или в бетон.

Опесъчените, тъмблирани павета са също подходящи и за пълнеж на габиони. Изглеждат много красиво, а овалните форми са израз на стил и луксозна релаксираща атмосферта.

Опаковката е в голям чувал бигбег на тон, като 1тон покрива около 7-8кв.м. Можем да организираме доставката чрез куриер от врата до врата.

Питайте ни за оферта. С удоволствие ще съдействаме.