РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Первази и стъпала »

Гранит Артико

Гранит Артико
Продуктов номер: 9/1/65
Видове размери: По размери зададени от клиента или готови плочки 60/30см. Дебелината е 1,8см.
Тегло: 55 кг/ кв.м
Опаковка: Дървена каса
Цена: Цената на первази или стъпала (отрязани по размер плочи) зависи от размерите/ квадратурата и обработката, зададени от клиента. Дебелината е 1,8см. Обработката на повърхността е полирана или термолющена.
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Галерия на ПОЛИРАН сив гранит Артико:

Галерия на ТЕРМОЛЮЩЕН сив гранит Артико:

 


Описание:

Сивият гранит Артико е перфектен материал за всякакви интериорни или екстериорни проекти. Много здрав, в непретенциозен и модерен сив цвят. Основата е сива със силно изразени черни точки при луксозната полирана повърхност.

За външна настилка са подходящи горените/ термолющени плочи, за да не се пързаля. Тук цветовете са по-бледи в бяла тоналност.

Гранитните плочи са с многостранно приложение: за подпрозоречни външни или вътрешни первази, за гранитни стълби, за прагове пред вратите, за кухненски плотове, за фасадна облицовка.

Питайте ни, изпратете ни вашите размери и ние ще отговорим с остойностена спецификация, цена на транспорт и срок на изпълнение. Ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси.

Научете тук: Как да получа оферта?