РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Препарати за камък »

Почистващ препарат – Отстранител на остатъци от цимент и фуга

Почистващ препарат – Отстранител на остатъци от цимент и фуга
Продуктов номер: 44/1/11
Видове размери: 30/10/10см
Тегло: Разфасовка от 1л
Цена: 33лв. за 1бр. от 1л
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Препаратът е концентрирано почистващо средство с киселинен характер, което се използва за отстраняване на циментови остатъци, фуга, хоросан, мазилка, следи от вар и кристализация. Предвид киселинния му характер следва да се използва след внимателно запознаване с областите на приложение, особено по отношение на естествения камък и по отношение на въздействието му върху неблагородни метали, които могат да бъдат в близост до третираните обекти.

 

Област на приложение: Препаратът за отстраняване на цимент на AKEMI служи за отстраняване на остатъци от хоросан, цимент, обезцветяване под въздействието на соли върху силикатно свързани естествени камъни, както и плочки, гранитогрес, гранит, тухли и теракота, декоративен бетон, гладък бетон, устойчиви на киселини плочки и клинкер, както и керемидени и теракотени плочи. Въз основа на състава си AKEMI Отстранител на цимент е изключително подходящ и за почистване на камъни, склонни към образуване на ръжда, като напр. Serizzo, гранити Bayerwald.

Не е подходящ за варовик и други естествени камъни, които не са устойчиви на киселини като мрамор и травертин например.

Неблагородни метали като желязо, цинк, алуминий и други метали от този вид могат да бъдат увредени от продукта или изпаренията му. В случай на съмнение, направете тест на незабележимо място.

Подходящ за външна и вътрешна употреба.

Указание за употреба:

  1. Навлажнете добре повърхността с вода.
  2. В зависимост от замърсяването разтворете в студена вода от 1:1 до 1:20 и нанесете.
  3. Оставете да подейства 15- 20 минути.
  4. При силно замърсяване обработете с четка.
  5. Накрая изплакнете обилно с чиста вода и най- добре поемете остатъците с прахосмукачка за вода. Повторете докато всички остатъци от препарата бъдат отстранени.

 

При поръчка на продукта се информирайте подробно за съпътстващите указания на производителя по отношение на защитните мерки и специфики на употреба, за да обезпечите правилното и безопасно прилагане на препарата за отстраняване на остатъци от цимент.

Технически данни:

Разход: около 10- 20 m²/l (неразреден)

Цвят: жълтокафяв

Плътност при 20°С: около 1 g/cm³ pH- стойност: < 1

Съхранение: около 3 години при съхранение в оригинална опаковка на хладно място без да замръзва