РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Градинско обзавеждане »

Барбекю малко – Стандарт с рафт

Барбекю малко – Стандарт с рафт
Продуктов номер: 1/1/15
Видове размери: вис.:215см/ шир.:100см/ дълб.:60см
Размерите на горивната камера са: шир.: 67см/ дълб.: 42см
Тегло: 600кг
Опаковка: 1бр. Малко барбекю Стандарт с рафт е с опаковка 1 европалет с размери 120/80см и височина 130см.
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Галерия на БАРБЕКЮ МАЛКО СТАНДАРТ С РАФТ:


ТОП РЕШЕНИЕ ЗА ГРАДИНСКО УГОЩЕНИЕ

Градинската камина за печене на скара на жар или на шиш/ чеверме на пилета, агне или шашлъци с месо и зеленчуци, която ще откриете при нас като Барбекю малко – Стандарт с рафт, е един от най-предпочитаните ни модели.

Тя е перфектната комбинация на компактност и функционалност за всяко семейство.

Рафтът допълва удобствата за майсторите на грила, които могат да разположат там различни аксесоари, посуда или заготовки за менюто.


Важно е да знаете, че най-харесваният модел барбекю „Малко Барбекю с рафт“ от серия Стандарт е:

  • възхитителен и солиден събирателен център у дома;
  • с горивна камера от огнеупорни тухли, слепени с термоустойчиво лепило;
  • с армирани панели от бетон и облицовани с естествен камък /ръчна майсторска изработка/;
  • с модули, подредени върху евро палет за транспорт;
  • с възможност за удължаване на комина чрез допълнителни ВЪЗДУХОВОДИ;
  • с възможност за употреба на различни АКСЕСОАРИ ЗА БАРБЕКЮ;
  • с подробна Инструкция за монтаж.

 

 


Практична употреба и бърз монтаж

 

Каменните барбекюта се използват за приготвяне на вкусни и здравословни храни на скара / грил. Огнището се зарежда със сухи съчки и дървени въглища. При запалването трябва да се избягва рязка промяна на температурата в горивната камера, чрез употреба на горелки и нефтени продукти. Върху образуваната жар се поставя скара и след нагорещяването ѝ се подреждат подготвените продукти. По време на печене не е препоръчително угасване на огъня (обилно) с вода, а само с пръсване.

Не е препоръчително каменното барбекю да се използва като печка/ камина за отопление, както и да се пали в горивната камера продължителен огън с големи дърва.

 

Панелната конструкция на изделието и подробната инструкция за монтаж съдействат за бързия процес на монтаж, който може да бъде обезпечен от 2 – 3 начинаещи за средно 2 – 3 часа.

 

Площадката е най-важното условие за правилен и лесен монтаж. Тя трябва да бъде стабилна, добре подравнена и нивелирана. Елементите на барбекюто се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас С2. За този артикул са необходими 10 кг лепило. Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасянето му, за да се получи добро слепване. Нивелирайте на всеки етап по хоризонтала и вертикала.

 

От вътрешната страна на долните два странични панели има пробити по два отвора по средата на всеки един от тях. В отворите се поставят щифтове и върху тях се монтира рафта.

 

Накрая фугирайте и почистете. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24 ч. според сезона) вашето барбекю е готово за употреба.


Нашите полезни съвети

 

Поръчайте си тротоарни плочки заедно с избраното градинско изделие и решавате въпроса с нивелираната площадка без да губите време и в удачна комбинация с него. Освен за целите на площадката, тротоарните плочи могат да ви послужат за цялостното оформление на настилката във външните пространства и да дадат завършен вид на лятната ви кухня.

 

За големите ентусиасти в градинското облагородяване предлагаме и различни по размер саксии. Тежките бетонови отливки с облицовка от естествен камък осигуряват красива и комфортна атмосфера за отглежданите от вас растения. Добра храна в компанията на пъстра растителност носи удоволствие за всички сетива и ни връща смисъла от истински важните неща.


Още за БАРБЕКЮТАТА от Раймар тук…