РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Градинско обзавеждане »

Барбекю малко – Стандарт с плот

Барбекю малко – Стандарт с плот
Продуктов номер: 1/1/14
Видове размери: вис.: 220см/ шир.: 120см/ дълб.: 78см
Размерите на горивната камера са шир.: 50см / дълб.: 50см
Тегло: 620кг
Опаковка: 1бр. Барбекю малко – Стандарт с плот е с опаковка 1 европалет с размери 120/80см и височина 130см.
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Галерия на БАРБЕКЮ МАЛКО С ПЛОТ – СТАНДАРТ:


ЧИСТА ПРОБА УДОБСТВО ЗА ВСЕКИ ГРИЛ МАЙСТОР

Малкото Барбекю Стандарт с плот поставя високи стандарти във функционалността на продуктите от тази серия. Красотата му е безспорна предвид облицовката от естествен камък, функционалността гарантирана на база технически параметри, но страничният каменен плот е добавената стойност към удобството на всеки грил майстор.
Плотът позволява обработката и позиционирането на продуктите или посудата за грила в непосредствена близост, което съдейства за по-бързото приготвяне на вкусната храна за гостите.


Важно е да знаете, че Барбекю малко – Стандарт с плот е:

  • градинска камина за печене на скара на жар или електрическа скара с максимални размери 45/45см;
  • с горивна камера от керамични огнеупорни тухли, слепени с термоустойчиво лепило;
  • с армирани панели от бетон и облицовани с истински естествен камък /ръчна майсторска изработка/;
  • с панели, подредени върху евро палет за улеснен транспорт;
  • с възможност за удължаване на комина чрез добавяне на ВЪЗДУХОВОДИ;
  • възможност за употреба на различниАКСЕСОАРИ ЗА БАРБЕКЮ;
  • с подробна Инструкция за монтаж.

 


Практична употреба и бърз монтаж

 

Малкото барбекю – Стандарт с плот се използва за приготвяне на вкусни и здравословни храни на скара / грил. Огнището се зарежда със сухи съчки и дървени въглища. При запалването трябва да се избягва рязка промяна на температурата в горивната камера, чрез употреба на горелки и нефтени продукти. Върху образуваната жар се поставя скара и след нагорещяването й се подреждат подготвените продукти. По време на печене трябва да се избягва угасване на огъня (обилно) с вода, а само с пръсване.

Не е препоръчително барбекютата да се използват като печка/ камина за отопление, както и да се пали в горивната камера продължителен огън с големи дърва.

 

Приблизителното време за монтаж на каменното барбекю от 2 начинаещи е 2 – 3 часа. Удобството е осигурено от модулната конструкция на изделието и подробната инструкция за монтаж, която ви съветваме да следвате стриктно.

 

Важно условие да монтирате правилно и лесно вашето барбекю е площадката. Тя трябва да бъде стабилна, добре подравнена и нивелирана. Елементите на барбекюто се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас С2. За този модел са ви необходими 10 кг. циментово лепило. Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасянето му, за да се получи добро слепване. Нивелирайте на всеки етап по хоризонтала и вертикала. Накрая фугирайте и почистете. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24 часа според сезона) вашето барбекю е готово за употреба.

 


Нашите полезни съвети

 

Стабилната площадка за барбекю е важно условие, както за неговия стабилен монтаж, така и за цялостното оформление на външното кулинарно пространство. Ето защо ви препоръчваме да поръчате заедно с каменното си барбекю и тротоарни плочки за оформлението ѝ. По този начин решавате въпроса бързо, ефективно и си гарантиране пълно сходство в артикулите.

За радост на семейството и гостите можете да допълните градинското обзавеждане с кладенец от естествен камък, който има декоративни функции, но носи традиционното усещане за български бит и принадлежност. Автентичен, майсторска изработка, каменният кладенец може да бъде превърнат в център на озеленяването в градината.


Още за БАРБЕКЮТАТА от Раймар тук…