РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Первази и стъпала »

Мрамор Крема Роза

Мрамор Крема Роза
Продуктов номер: 9/1/63
Видове размери: Плочите са с размери предоставени от клиента. Дебелината е 1,7см.
Тегло: 45кг/кв.м
Опаковка: Пале или дървена каса
Цена: Цената зависи от размерите и обработката зададени от клиента.
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Галерия на мрамор Крема Роза:


Описание:

Мраморът се използва в интериорния и екстериорния дизайн от хиляди години. Тестът на вековете е доказателство както за издръжливостта, така и за красотата и функционалността му. Този естествен камък се предлага в богатство от цветове и обработки, а способността му да спира дъха ни със съвършенството и изумителната си елегантност е без аналог сред естествените материали.

Мраморът е безспорният символ на изискания лукс, но това съвсем не му пречи да се вписва перфектно в палитра от стилове – от разточителни и внушителни интериори до минималистични и дори рустикални дизайни. Когато характерът на камъка позволява подобна адаптивност към различни вкусове и среди, стойността му е още по-специална. Да не забравяме, че естествен камък като мрамора е инвестиция в по-добро качество на живот за поколения напред. И не по-малко важно – когато избирате естествени материали, напълно екологични и екосъобразни, вие избирате по-здравословна и по-щадяща природата среда. А ние дължим всичко на природата.

Тенденцията да използваме по-малко преработени и изкуствени материали е по-силна от всякога. Мраморът е истински красив, естествен продукт с репутация на издръжлив материал, градена с векове. Неговата специфична чистота е повод за въздишки от древността и така ще бъде и занапред.

Наименованието „мрамор“ произлиза от древногръцката дума за „кристална скала“ или „блестящ камък“. Мраморът е скала, възникнала от метаморфизма – или промяна на геоложката структура – на седиментни карбонатни скали, най-често варовик или доломит. Възникналият в резултат мрамор обикновено е съставен от преплитаща се мозайка от карбонатни кристали.