РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Каменни облицовки »

Гранитен панел Сив

Гранитен панел Сив
Продуктов номер: 2/40/57
Видове размери: 16/60см с дебелина 1,6-1,8см
Тегло: 55кг/кв.м
Опаковка: Пале
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Галерия на тежка гранитна фасадна облицовка от естествен камък:


Описание:

Гранитните пана са с размери 16/60см. Отделните плочки са здраво залепени една за друга, образуващи каменен панел за бърз, лесен и предвидим резултат.

Стенната облицовка от гранит е най-здравото и солидно решение за външен цокъл или фасадна облицовка на къща или вила. Сивите тонове са много модерни и са особени подходящи за луксозни офис-пространства или стилна рецепция на хотел.

Каменната гранитна облицовка преобразува също и интериора по уютен и прекрасен декоративен начин, напр. когато се монтира на бар-плот или вътрешни стенни колони.

Насоки за монтаж:
Повърхностната основа трябва да бъде предварително грундирана, чиста, без омазняване, суха, обезпрашена и без свободни частици.
С ръчен или пневматичен пистолет лепилото се нанася във вид на точки или ивици през 10см върху предварително третираната повърхност като панелът се притиска към стената и механично се фиксира.

Още ценни съвети за монтажа в 10 стъпки: Декорация с камък у дома…

1.  Вариант лепило: Полиуретаново лепило (салам) с пистолет за силикон

Полиуретановото лепило е по-изгоден вариант за лепило при облицоване на големи площи. То е еластично 1-компонентно уплътняващо вещество на полиуретанова база със способност за ускорено свързване. Поради добрата си способност за сцепление върху различни повърхности с кратко време за втвърдяване е подходящо за панелите на мрежа, защото не е течно, не излиза през фугите и не зацапва повърхността на камъка. Също е с добра водоустойчивост и е готов за употреба, без разходи за смесване.

2.  Вариант лепило: Моментно лепило (флакон) с пистолет за силикон

За малка квадратура ние препоръчваме изтестваното моментно лепило Fix All Crystal на производителя SOUDAL. Тo е прозрачно, неутрално, еластично 1-компонентно лепило/адхезив, базирано на MS Polymers®. Характеризира се със значима якост на свръзката при почти всички повърхности. Много лесно се нанася и е с редица екологични предимства.

Камъкът може да импрегнира с препарати за камък „Мокър ефект“ с цел още по-наситени цветове.

Още ПАНЕЛИ от естествен камък …