РАЙМАР - гр. Кресна
Камъкът си тежи на мястото

Первази и стъпала »

Мрамор Перла

Мрамор Перла
Продуктов номер: 9-1-46
Видове размери: Плочите са по размери и спецификация зададени от клиента.
Тегло: 45кг/кв.м
Опаковка: Здраво укрепени в дървени каси.
Направи запитване
ИЗПРАТЕТЕ НИ ЗАПИТВАНЕ ТУК:
Здравейте, Раймар!
Харесвам продуктите, които произвеждате. Ще се радвам да ми изпратите Вашето предложение по имейл или Вайбър с включен транспорт и срок на изпълнение за:
Продуктов номер:
Име:
Имейл:
Телефон:
Количество:
Транспорт до:
Забележка:

Благодаря Ви предварително!
Изпрати

Галерия на ПОЛИРАН МРАМОР ПЕРЛА – 2см:


Описание:

Мраморът се използва в интериорния и екстериорния дизайн от хиляди години. Тестът на вековете е доказателство както за издръжливостта, така и за красотата и функционалността му. Този естествен камък се предлага в богатство от цветове и обработки, а способността му да спира дъха ни със съвършенството и изумителната си елегантност е без аналог сред естествените материали.

Мраморът е безспорният символ на изискания лукс, но това съвсем не му пречи да се вписва перфектно в палитра от стилове – от разточителни и внушителни интериори до минималистични и дори рустикални дизайни. Когато характерът на камъка позволява подобна адаптивност към различни вкусове и среди, стойността му е още по-специална. Да не забравяме, че естествен камък като мрамора е инвестиция в по-добро качество на живот за поколения напред. И не по-малко важно – когато избирате естествени материали, напълно екологични и екосъобразни, вие избирате по-здравословна и по-щадяща природата среда. А ние дължим всичко на природата.

Мрамор Перла е с изчистена визия и с нежна, ненатрапчива динамика на цветове и шарки. Прекрасен е за подпрозоречни первази или плотове за камина в модерния дом и за още много прекрасни приложения.

Ако все още не сте убедени в красотата на мрамора и неговите удивителни качества и предимства, можете да поръчате безплатна мостра на нашия уебсайт. За всякакви въпроси, съвети, идеи и консултации, свързани с характеристиките и приложенията на мрамора, не се колебайте да се свържете с нашия екип от професионалисти, който с радост ще ви навигира в необятния свят на естествените камъни. Обадете ни се по телефона, напишете ни имейл или съобщение в социалните мрежи, или пък отскочете до Кресна – на линия сме да ви съдействаме и да отговорим на всичките ви въпроси по най-удобния за вас начин.

Научете още: Как да получа оферта?