Камъкът си тежи на мястото

Спрей „Тройно Действие“ за камък

Спрей „Тройно Действие“ за камък
Продуктов номер: 44/1/10
Тегло: Разфасовка от 0,5л
Цена: 34,32лв. с ДДС за 0,5л

Препаратът AKEMI „Тройно действие“ служи за

1. Ежедневно почистване

2. Поддръжка чрез запазване на дишащата способност на камъка и допълнително отблъскващо масло и мазнини действие

3. Защита чрез намалено проникване на вода при въздействие на влага

на попиващи, фино шлифовани или полирани повърхности от естествени и изкуствени камъни (като мрамор, гранит, гнайс и заводски бетон, …)

Спрейът-помпа е подходящ за употреба на прозоречни первази, маси, работни кухненски плотове или на градински изделия облицовани с камък.

AKEMI „Тройно действие“ отстранява леки замърсявания и чудесно подпомага или допълва действието на нанесени преди това импрегнатори.

След втвърдяване продуктът не е опасен за здравето при контакт с хранителни продукти, потвърдено с тест на LGA Нюрнберг.

Образуването на петна може да бъде предотвратено при своевременното отстраняване на замърсяването.

Третирайте по- упоритите замърсявания с по-интензивни почистващи препарати като Почистващ препарат за камък.

Тройно действие Импрегнатор за камъкТехническа характеристика Тройно действие Спрей

Фирма AKEMI е основана през 1933г. в гр. Дрезден от Ерих Хьонч, който, следвайки страстното си хоби-химията, по това време създава първите лепила на основата на полиестерни смоли, поставили началото на дългогодишния световен успех на фирмата с двукомпонентните лепящи и запълващи системи на основата на полиестерни и епоксидни смоли. За първоначалното име (АКЕМА) послужило името на дъщерята на добър негов приятел-консула на Япония в Берлин. По-късно, през 1952г. той я преименува на АКЕМI. Причината за това е името на все още провеждащото се във Франкфурт на всеки две години Изложение за химически технологии, защита на околната среда и биотехнологии ACHEMA.
След Втората световна война седалището на фирмата се премества в гр. Нюрнберг, където и досега богатата и специализирана продуктова гама се произвежда под стриктен контрол според изискванията на Европейската общност.