Камъкът си тежи на мястото

Градински сет Ъгъл

Градински сет Ъгъл
Продуктов номер: 15/1/2
Видове размери: 160/ 180/ 60см
Тегло: 1200кг
Опаковка: 3 палета
Цена: 1290лв. с ДДС

Галерия:

Ъглов сет в комбинация от Барбекю Малко с рафт, Външна мивка и Ъглов плот 60/60см

Градинският сет – вашето решение за лятна градинска кухня! При комбинация с Маса с 2 пейки в същия стил получавате пълно оборудване за прекрасни вечери под звездите с аромат на скара на жар.

А колко ще струва транспорта?

Срок на изпълнение: 15 работни дни

Изделията от градинския сет са:

  • с облицовка от естествен камък серия Стандарт;
  • с барбекю, чиято горивна камера е изградена от керамични или шамотни тухли, слепени с термоустойчиво лепило;
  • от армирани панели ръчна изработка от бетон и облицовани с неоформен естествен камък Пясъчнозлатист и Сиво-син гнайс;
  • от панели, подредени върху 3 палета за транспорт (1бр. барбекю, 1бр. мивка и 1бр. плот);
  • с възможност за удължаване на комина на барбекюто с добавяне на КОМИННИ ТЕЛА;
  • с възможност за употреба на различни АКСЕСОАРИ ЗА БАРБЕКЮ;
  • с подробна инструкция за монтаж.

Необходимо количество лепила за монтаж: 50кг Циментово лепило клас Ц2 + Термоустойчиво лепило: 10кг

Начин на употреба: Барбекютата се използват за приготвяне на вкусни и здравословни храни на скара / грил. Огнището се зарежда със сухи съчки и дървени въглища. При запалването трябва да се избягва рязка промяна на температурата в горивната камера, чрез употреба на горелки и нефтени продукти. Върху образуваната жар се поставя скара и след нагорещяването й се подреждат подготвените продукти. По време на печене не е препоръчително угасване на огъня (обилно) с вода, а само с пръсване.
Не е препоръчително барбекютата да се използва като печка/ камина и да се пали в горивната камера продължителен голям огън с много дърва.

Инструкция за монтаж: Важно условие да монтирате правилно и лесно Вашите градински изделия е площадката. Тя трябва да бъде стабилна, добре подравнена и нивелирана. Елементите на изделията се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас C2. Препоръчително е елементите от горивната камера на барбекюто да се слепват с термоустойчиво лепило. Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасяне на лепилото, за да се получи добро слепване. Накрая фугирайте и почистете. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24ч. според сезона) градинският сет е готово за употреба. Добър апетит.

Почистване и поддръжка: Спрей „Тройно Действие“ за камък

Идея за бърза, лесна и подходяща площадка: Поръчайте си тротоарни плочки заедно с избраното градинско изделие и решавате въпроса с нивелираната площадка елегантно, без разправии и в удачна комбинация.