Камъкът си тежи на мястото

Барбекю голямо /глиц/

Барбекю голямо /глиц/
Продуктов номер: 1/1/6
Видове размери: Външни размери: вис.: 232см/ шир.: 153см/ дълб.: 70см ; Размери на горивната камера: вис.: 50см / шир.: 120см / дълб. 50см
Тегло: 830кг
Опаковка: 1бр. на 1палет
Цена: 949лв. с ДДС за 1бр.

Галерия:


Барбекютата с облицовка от оформен камък глиц са:

  • с горивна камера от керамични или шамотни тухли, слепени с термоустойчиво лепило;
  • с армирани панели ръчна изработка от бетон и облицовани с естествен оформен камък глиц;
  • с панели, подредени върху палет за транспорт;
  • с възможност за удължаване на комина с добавяне на КОМИННИ ТЕЛА;
  • с възможност за употреба на различни АКСЕСОАРИ ЗА БАРБЕКЮ;
  • с подробна Инструкция за монтаж.

Приблизително време за монтаж от 2 начинаещи: 3,5-4,5ч.

Необходимо количество лепила за монтаж: 15кг Циментово лепило клас C2

Начин на употреба: Барбекютата се използват за приготвяне на вкусни и здравословни храни на скара / грил. Огнището се зарежда със сухи съчки и дървени въглища. При запалването трябва да се избягва рязка промяна на температурата в горивната камера, чрез употреба на горелки и нефтени продукти. Върху образуваната жар се поставя скара и след нагорещяването й се подреждат подготвените продукти. По време на печене не е препоръчително угасване на огъня (обилно) с вода, а само с пръсване.
Не е препоръчително барбекютата да се използва като печка/ камина и да се пали в горивната камера продължителен голям огън с много дърва.

Инструкция за монтаж: Важно условие да монтирате правилно и лесно Вашето барбекю е площадката. Тя трябва да бъде стабилна, добре подравнена и нивелирана. Елементите на барбекюто се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас С2. Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасяне на лепилото, за да се получи добро слепване. Нивелирайте на всеки етап по хоризонтала и вертикала. Накрая фугирайте и почистете. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24ч. според сезона) вашето барбекю е готово за употреба. Добър апетит.