Камъкът си тежи на мястото

Импрегнатор „Без петна“ за камък

Импрегнатор „Без петна“ за камък
Продуктов номер: 44/1/1
Тегло: Разфасовка от 250мл
Цена: 25,65лв. за 1бр. от 250мл
Наличност: На склад.

Импрегнатор „Без петна“ за камък

Изключителен импрегнатор за камък гнайс на основата на висококачествени органични вещества, безопасен за хранителни продукти (проверено от LGA Нюрнберг). Настъпване на защитното действие (20°С): 10-20 min.
Специален импрегнатор, осигуряващ изключителна защита от вода и мазнини, подходящ за всички градински изделия на Раймар, облицовани с камък, както и за кухненски плотове от мрамор, гранит и варовик.
Започва да действа след няколко минути и разгръща пълното си действие след 2-3 часа. По принцип при използване цветът на камъка не се променя. Субстанциите на нанооснова спомагат за отичането на вода и други течности по повърхността на камъка като не им позволява да попият. Нанася се с четка, мече или моп.

 

поддръжка на камък

 

Техническа характеристика: Импрегнатор за камък Без петна

Фирма AKEMI е основана през 1933г. в гр. Дрезден от Ерих Хьонч, който, следвайки страстното си хоби-химията, по това време създава първите лепила на основата на полиестерни смоли, поставили началото на дългогодишния световен успех на фирмата с двукомпонентните лепящи и запълващи системи на основата на полиестерни и епоксидни смоли. За първоначалното име (АКЕМА) послужило името на дъщерята на добър негов приятел-консула на Япония в Берлин. По-късно, през 1952г. той я преименува на АКЕМI. Причината за това е името на все още провеждащото се във Франкфурт на всеки две години Изложение за химически технологии, защита на околната среда и биотехнологии ACHEMA.
След Втората световна война седалището на фирмата се премества в гр. Нюрнберг, където и досега богатата и специализирана продуктова гама се произвежда под стриктен контрол според изискванията на Европейската общност.

Контакти


"РАЙМАР" ЕООД
гр. Кресна - 2840
Главен път Е-79 до бензиностанция ЕКО
GSM + Viber:
+359 (0) 898 461 906
+359 (0) 898 461 922
e-mail: info@raimar-bg.com
web:
www.raimar-bg.com
Facebook: Raimar Ltd.
Работно време:
от Понеделник до Петък:
от 8:00 до 17:00h