Камъкът си тежи на мястото

Градинска мивка с алпака корито

Градинска мивка с алпака корито
Продуктов номер: 1/4/1
Видове размери: вис.:135см х шир.:120см х дълб.:60см
Размерите на алпака коритото са 35,5/40.5см с дълбочина 15,5см.
Тегло: 390кг
Опаковка: 1бр. на 1палет
Цена: 423лв. с ДДС за 1бр.

Галерия:


Външна мивка с корито алпака за градина и двор

Външните мивки са:

  • красиви каменни чешми;
  • с циментово корито или с корито алпака;
  • с армирани панели ръчна изработка от бетон и облицовани с естествен камък;
  • с комплект сифон;
  • с панели, подредени върху евро палет за транспорт;
  • градински чешми, които могат да се включат в композиция с барбекю и плот;
  • с  подробна Инструкция за монтаж.

Приблизително време за монтаж от 2 начинаещи: 2-3ч. (без да е включено времето за водосвързване)

Височината на работния плот е 81см.

Необходимо количество лепила за монтаж: 10кг Циментово лепило клас С2

Начин на употреба: Чешмите в двора са ценен и полезен реквизит във всяка градина. Те улесняват достъпа до вода и се ползват за битови нужди. Външната мивка може да бъде долепена до стена или ограда или да е изправена свободно. Зад стоящата чешма може да се поставят зелени храсти, цъфнали цветя  или големи, цветни декоративни камъни.

Инструкция за монтаж: Важно условие да монтирате правилно и лесно Вашата мивка е площадката. Тя трябва да бъде стабилна, добре подравнена и нивелирана. Хубаво е да има настилка и пред чешмата. Елементите ѝ се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас С2. Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасяне на лепилото, за да се получи добро слепване. Накрая фугирайте и почистете. Размерът на тръбата за отходната вода е фи-50. Отворът за тръбата (размер 3/4) на чистата вода е на разстояние 116см от земята. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24ч. според сезона) вашата мивка е готова за употреба.

Идея за бърза, лесна и подходяща площадка: Поръчайте си тротоарни плочки заедно с избраното градинско изделие и решавате въпроса с нивелираната площадка елегантно, без разправии и в удачна комбинация.

Добавете ДЕКОРАТИВНО КРАНЧЕ Делфин към вашата поръчка.

Импрегниране и поддръжка: Ако желаете да импрегнирате допълнително повърхността на мивката срещу попиване на вода и мазнини, използвайте висококачествения препарат на немската фирма Акеми. Това е изключителен импрегнатор за камък „Без петна“  на основата на висококачествени органични вещества, безопасен за хранителни продукти (проверено от LGA Нюрнберг).


импрегнатор за плот