Камъкът си тежи на мястото

Градински сет Стандарт

Градински сет Стандарт
Продуктов номер: 15/1/1
Видове размери: Градинският сет Стандарт в комбинация със Средно барбекю е с ширина 3,6м.
Тегло: 1500кг
Опаковка: 3 палета
Цена: 1530,90лв. с ДДС

Галерия:


Градински сет Стандарт включва Средно Барбекю, Външна мивка и Плот със стандартна облицовка. Външната мивка може да бъде с корито алпака или с циментово корито по избор на клиента. Освен с всички модели Барбекюта, Градински сет може да бъде направен и в комбинация с моделите Барбекю-Пещ.

Приблизително време за монтаж от 2 начинаещи: 8 – 9ч. (без да е включено времето за водосвързване на мивката)

Градинският сет – вашето решение за лятна градинска кухня! При комбинация с Маса с 2 пейки в същия стил получавате пълно оборудване за прекрасни вечери под звездите с аромат на скара на жар.

Идея за бърза, лесна и подходяща площадка: Поръчайте си тротоарни плочки и решавате въпроса с нивелираната площадка елегантно, без разправии и в удачно съзвучие.

А колко ще струва транспорта?

Изделията от градинския сет са:

  • с облицовка от естествен камък серия Стандарт;
  • с барбекю, чиято горивна камера е изградена от керамични или шамотни тухли, слепени с термоустойчиво лепило;
  • от армирани панели ръчна изработка от бетон и облицовани с неоформен естествен камък Пясъчнозлатист и Сиво-син гнайс;
  • от панели, подредени върху 3 палета за транспорт (1бр. барбекю, 1бр. мивка и 1бр. плот);
  • с възможност за удължаване на комина на барбекюто с добавяне на КОМИННИ ТЕЛА;
  • с възможност за употреба на различни АКСЕСОАРИ ЗА БАРБЕКЮ;
  • с подробна Инструкция за монтаж.

Необходимо количество лепила за монтаж: 35кг Циментово лепило клас С2

Начин на употреба: Барбекютата се използват за приготвяне на вкусни и здравословни храни на скара / грил. Огнището се зарежда със сухи съчки и дървени въглища. При запалването трябва да се избягва рязка промяна на температурата в горивната камера, чрез употреба на горелки и нефтени продукти. Върху образуваната жар се поставя скара и след нагорещяването й се подреждат подготвените продукти. По време на печене не е препоръчително угасване на огъня (обилно) с вода, а само с пръсване.
Не е препоръчително барбекютата да се използва като печка/ камина и да се пали в горивната камера продължителен голям огън с много дърва.

Инструкция за монтаж: Важно условие да монтирате правилно и лесно Вашите градински изделия е площадката. Тя трябва да бъде стабилна, добре подравнена и нивелирана. Елементите на изделията се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас C2. Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасяне на лепилото, за да се получи добро слепване. Накрая фугирайте и почистете. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24ч. според сезона) градинският сет е готово за употреба. Добър апетит.

Почистване и поддръжка: Спрей „Тройно Действие“ за камък

Идея за бърза, лесна и подходяща площадка: Поръчайте си тротоарни плочки заедно с избраното градинско изделие и решавате въпроса с нивелираната площадка елегантно, без разправии и в удачна комбинация.