Камъкът си тежи на мястото

Златно-сив Панел

Златно-сив Панел
Продуктов номер: 2/30/12
Видове размери: 20см х 50см х (от 0,5см до 1,5см)
Тегло: 30 - 36кг / 1кв.м
Опаковка: Кашончета или пале
Цена: 69лв. с ДДС за 1кв.м
Направи запитване Поръчайте мостра

Галерия Златно-син Z-ПАНЕЛ със зъб:
Панелът се състои от редуващи се по размер плочки. Съединяването се осъществява със зъб, за да не се различават границите между отделните панели.
Цена: 69лв. с ДДС за 1кв.м

Раймар ЕООД произвежда панелни мозайки от български и гръцки гнайс. Това са малки по размер плочки с дебелина от 0,5 до 1,5см от оформен камък здраво залепени върху мрежа.
Естественият камък е здрава, прахоотблъскваща и устойчива на натиск облицовка, шумо- и топлоизолираща, пожароустойчива (клас А1) и е природен и екологично чист продукт.

Още от ПЯСЪЧНОЗЛАТИСТ естествен камък …

Още от СИВО-СИН естествен камък …

Предимствата пред стандартната каменна облицовка са:

–          Предварително може да разгледате, да си представите и изберете Вашата облицовка без да разчитате на уменията на майстор;

–          Бърз, лесен и евтин монтаж дори и за начинаещи ентусиасти;

–          БЕЗ ФУГА и може да се залепи върху всякакъв вид повърхност;

–          Захващането се осъществява със зъб, за да не се различават границите между отделните панели;

–          Практична опаковка в кашонче с по 1кв.м с тегло 30 – 36кг;

–          Малките размери на плочките придават и превръщат обикновена стена или колона в ефектна и модерна интериорна сензация.

Препоръчваме панелите да се залепят за стената с полиуретаново лепило, защото е еластично 1-компонентно уплътняващо вещество на полиуретанова база със способност за ускорено свързване. Поради добрата си способност за сцепление върху различни повърхности с кратко време за втвърдяване е подходящо за панелите на мрежа, защото не е течно, не излиза през фугите и не зацапва повърхността на камъка. Също е с добра водоустойчивост и е готов за употреба, без разходи за смесване.

Инструкция за монтаж:
Повърхностната основа трябва да бъде предварително грундирана, чиста, без омазняване, суха, обезпрашена и без свободни частици.
С ръчен или пневматичен пистолет полиуретановото лепило се нанася във вид на точки или ивици върху предварително третираната повърхност като панелът се притиска към стената и механично се фиксира. Дебелината на слоя според грапавината трябва да е от 1 до 3 мм.
За механизма на втвърдяване на полиуретановото лепило е необходимо постъпване на достатъчно влага от околната среда (от въздуха, или от основата).